Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karàcsony Gergely miért nem...

Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?

Figyelt kérdés

Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?

A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?

2023. szept. 23. 17:09
 151/168 anonim ***** válasza:
46%
Szentendrét és az egész környékét kiborította egy lerobbant román busz, amelyből elszökött a levegő. DE délelőtt 10 órától este 23 35-ig, egy sávot elfoglalt. A rendőrség hol volt? Mérte a finn módszerrel az araszoló autósokat! Aztán 20 óra után elkezdtek intézedni, de vontatót csak 23 35 után hoztak. NA KI EZÉRT A FELELŐS? A 11-es országos főút, nem önkormányzati!
2023. nov. 1. 00:12
 152/168 anonim ***** válasza:
48%
#151 Még csak nem is Pestről van szó. Hogy jön ez ide?
2023. nov. 1. 10:34
 153/168 anonim ***** válasza:
94%

[link]

Na most akkor hogy van ez?

Én nek vagyok nagy barátja Karácsonynak, azt a Mártha nevű pojáca lieblingjét pedig kifejezetten nem kedvelem, de dugó téren én is épphogy enyhülést tapasztalok az utóbbi években.

2023. nov. 2. 12:45
 154/168 anonim ***** válasza:
0%
#153 Majd ha nem egy elfogult propagandaoldal írja, akkor elhiszem. A saját szememmel épp az ellenkezőjét látom.
2023. nov. 2. 13:14
 155/168 anonim ***** válasza:
94%

154:

Kinek hiszel, Origo? M1? HirTv? Bayer Show?

2023. nov. 2. 13:46
 156/168 anonim ***** válasza:
33%
#154 Ezek is elfogultak, csak a másik irányba, tehát ha ezek írnák, elhinném. Ahogy a 24.hu-nak is elhinném, ha egyszer azt írná, hogy a kormány jól csinál valamit.
2023. nov. 2. 14:06
 157/168 anonim ***** válasza:
94%

Ja hogy azok IS elfogultak? De nem jobban mint a Telex mi?

Mutatsz nekem egy olyan interjút az Origoról, ahol hasonlóan faggatja a riporter valamelyik fideszes politikust, mint itt a telexes Karácsonyt?

[link]

Ti tényleg elhiszitek ezt az önfelmentô dumát a fideszes talpnyaló propagandistáknak, miszerint a túloldal se jobb? Az se más? Te ezt tényleg elhiszed, vagy csak valamiért el akarod hinni?

2023. nov. 2. 14:34
 158/168 anonim ***** válasza:
0%
#157 Ez is, az is elfogult. Elfogulatlan média nem létezik. Ha szerinted a te elvtársi médiád elfogulatlan, akkor menthetetlenül agymosott és elvakult vagy.
2023. nov. 2. 14:40
 159/168 anonim ***** válasza:
74%

Én nem állítottam, hogy a Telex elfogulatlan, te jössz ezzel állandóan.

Az én állításom az, hogy a Telex sajtóként működik, és olyan embereket is felkérdez, akik vélhetően közel állnak az adott szerkesztőséghez világnézetileg. Ez a sajtó jellemzője tudniillik.

Ha viszont aszerint kérdezel vagy nem kérdezel meg valakit, hogy az a szolgált hatalomnak árt vagy használ, az már nem újságírás, hanem udvari propaganda. Most arról nem is beszélve, amikor konkrét leiratot kapnak a propaganda-minisztériumtól.

Full komolyan mondod, hogy nem látod a különbséget?

2023. nov. 2. 14:54
 160/168 anonim ***** válasza:
33%
#159 Mindez lényegtelen a kérdés szempontjából. Az általad linkelt oldal elfogult, ezért nem biztos, hogy igaz, amit ír. Ennyi.
2023. nov. 2. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!