Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugaton 72 nem van. Szerinted...

Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 17. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
23%
2% transznemű :DDDDDDDD És még ezek után képes vagy azt írni, hogy fogadjam el a valóságot :DDDD Behalok rajtatok :D Ráadásul te magad sem tudod, mi az a "társadalmi nem" :D
2023. szept. 17. 19:54
 42/82 anonim ***** válasza:
74%

"Pár mondatban foglaljak össze egy egész tudományágat :D Mi lenne, ha erőt vennél magadon, és utánanéznél?"

Nem ezt kérte a kommentelő. Ha én azt kérem, hogy írj pár példát hegységekre, az sem azt jelenti, hogy a komplett geológiai tudományágról beszélj.

2023. szept. 17. 19:55
 43/82 anonim ***** válasza:
0%

"2% transznemű :DDDDDDDD És még ezek után képes vagy azt írni, hogy fogadjam el a valóságot :DDDD Behalok rajtatok :D Ráadásul te magad sem tudod, mi az a "társadalmi nem" :D"

Látod, látod, hivatkoztam egy kutatást, és nem érdekel téged. Szóval miért is vagy tudománytagadó?

""Pár mondatban foglaljak össze egy egész tudományágat :D Mi lenne, ha erőt vennél magadon, és utánanéznél?"

Nem ezt kérte a kommentelő. Ha én azt kérem, hogy írj pár példát hegységekre, az sem azt jelenti, hogy a komplett geológiai tudományágról beszélj."

Ezt kérdezte: "Akkor pár mondatban írd le, hogy mi az a társadalmi nem, és mondj rá pár példát. Magyarázd el egyszerűen légyszi."

Miért hazudsz akkor is, amikor ennyire egyszerű bizonyítani hogy hazudsz?

2023. szept. 17. 20:00
 44/82 anonim ***** válasza:
16%
Pedig azt kértem, példát. De nem kaptam, csak a terelés megy. Mondjatok pár példát, légyszi.
2023. szept. 17. 20:02
 45/82 anonim ***** válasza:
4%
#43 Ne hagyd abba, nagyon jót röhögök a szánalmas vergődéseden :D
2023. szept. 17. 20:04
 46/82 anonim ***** válasza:
61%
Mi lenne veletek ha a társadalmi nemre lenne egy önálló szavunk...
2023. szept. 17. 20:16
 47/82 harminezer oxigén ***** válasza:
81%

# 2pipàs

Rég làttalak, nem mint ha hiànyoltalak volna :)

Példa a tàrsadalmi nem létezésére és létjogosultsàgàra: Régi történet, a buszon bérletellenőrzéskor az ellenőr hölgyemként szòlított meg, és csak az ellenőrzéskor előkerült okmànyról derült ki szàmàra hogy születésemkor férfiként, férfi névvel anyakönyveztek. Ha az okmànyról ez nem derült volna ki, észre sem vette volna.

Niki

2023. szept. 18. 06:36
 48/82 anonim ***** válasza:
20%
Attila/Miki/vagy akármi vagy, akkor az ellenőr vagy vaksi volt, vagy abba az 1%-nyi "transzneműbe" tartozol, akin nem látszik egyértelműen a valódi neme.
2023. szept. 18. 07:56
 49/82 anonim ***** válasza:
25%
2% transznemű :)
2023. szept. 18. 07:58
 50/82 anonim ***** válasza:
16%
Értsd: a magukat más neműnek képzelők max. 1%-án nem látszik a valódi neme. Az, hogy az emberek 2%-a "transznemű" lenne, mint amilyen, orbitális baromság. Egyrészt olyan, hogy transznemű, nem létezik, másrészt szerencsére (még) csak az emberiség nagyon kis részét fertőzték meg ezzel az elmebajjal.
2023. szept. 18. 08:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!