Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?
"Pár mondatban foglaljak össze egy egész tudományágat :D Mi lenne, ha erőt vennél magadon, és utánanéznél?"
Nem ezt kérte a kommentelő. Ha én azt kérem, hogy írj pár példát hegységekre, az sem azt jelenti, hogy a komplett geológiai tudományágról beszélj.
"2% transznemű :DDDDDDDD És még ezek után képes vagy azt írni, hogy fogadjam el a valóságot :DDDD Behalok rajtatok :D Ráadásul te magad sem tudod, mi az a "társadalmi nem" :D"
Látod, látod, hivatkoztam egy kutatást, és nem érdekel téged. Szóval miért is vagy tudománytagadó?
""Pár mondatban foglaljak össze egy egész tudományágat :D Mi lenne, ha erőt vennél magadon, és utánanéznél?"
Nem ezt kérte a kommentelő. Ha én azt kérem, hogy írj pár példát hegységekre, az sem azt jelenti, hogy a komplett geológiai tudományágról beszélj."
Ezt kérdezte: "Akkor pár mondatban írd le, hogy mi az a társadalmi nem, és mondj rá pár példát. Magyarázd el egyszerűen légyszi."
Miért hazudsz akkor is, amikor ennyire egyszerű bizonyítani hogy hazudsz?
# 2pipàs
Rég làttalak, nem mint ha hiànyoltalak volna :)
Példa a tàrsadalmi nem létezésére és létjogosultsàgàra: Régi történet, a buszon bérletellenőrzéskor az ellenőr hölgyemként szòlított meg, és csak az ellenőrzéskor előkerült okmànyról derült ki szàmàra hogy születésemkor férfiként, férfi névvel anyakönyveztek. Ha az okmànyról ez nem derült volna ki, észre sem vette volna.
Niki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!