Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?
nem kellene, de ha màr szerepeltetik akkor az legyen benne amivel azonosulni tudok, most màr végre ez is meg van :)
attól lesz a tàrsadalmi nem kérdésköre, hogy az ellenőr nem a kromoszómàim, dns-em vagy épp a nemiszervem alapjàn fogalmazta meg magàban azt hogy "hölgyem vagy uram" megszólítàst hasznàl hanem az alapjàn amit napi szinten làt, tapasztal a tàrsadalomban jàrva kelve, a tàrsadalmi begrögződéseit alapúl véve döntötte el hogy hölgyem, az igazolvàny előkerülésig.
#2 pipa ,vagy hívjalak #Balufiú29 -nek? (
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12.. )
a nevem tovàbbra is Nikolett most màr hivatalosan is, anyakönyvikivonat, személyi megvan :)
Niki
és nem férfiként öltözök nőnek, a konkrét esetben sima farmer póló tornacipő szett volt rajtam.
én nőként ültem ott, az öltözéktől függetlenül, és az ellenőr ezt làtta
Niki
#56 Te pedig bigott. Valamiért mégsem szerepel ez az igazolványodban.
Ráadásul többet foglalkozol a transzneműek életével lassan, mint a sajátoddal. Javaslom, menj el pszichológushoz. Lehet nagyobb mentális probléma van nálad a háttérben, mint amit a transzneműkhez társítanál.
Közismert tény a pszichológusok és a pszichiáterek között, hogy aki ennyit foglalkozik a homoszexuálisok életével, és ennyit beszél róla, mikozben magát heterónak tartja, az a legtöbb esetben elfojtott, az önmaga hajlamait maga előtt is tagadó homoszexuális beállítottságú.
Nézz utána!
de, lehetek és vagyok is Nikolett, mivel nő vagyok, transznemű nő (a transzneműt nem magam miatt "kell" odaraknom) és most màr az okmànyokon, a nyílvàntartàsokban is így szerepelek. Bàrmennyire is zavar ez téged.
a #57-nek igaza van, te többet foglalkozol a melegekkel és transzokkal mint maguk az érintettek.
Niki
#58 Nem tény, ezt a hülyeséget is ti találtátok ki.
#59 Aki férfinak született, az egész életében férfi is marad. A kromoszómákat a tudomány jelen állása szerint nem lehet megváltoztatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!