Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugaton 72 nem van. Szerinted...

Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 17. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
7%
Az mitől társadalmi nem, ha férfiként nőnek öltözöl, és nem ismer meg az ellenőr?
2023. szept. 18. 08:13
 52/82 anonim ***** válasza:
97%
Személyi igazolványban nem kéne a "nemednek" szerepelni csak az orvosi papírjaidon, senkinek semmi köze hozzá.
2023. szept. 18. 10:46
 53/82 harminezer oxigén ***** válasza:
96%

nem kellene, de ha màr szerepeltetik akkor az legyen benne amivel azonosulni tudok, most màr végre ez is meg van :)

attól lesz a tàrsadalmi nem kérdésköre, hogy az ellenőr nem a kromoszómàim, dns-em vagy épp a nemiszervem alapjàn fogalmazta meg magàban azt hogy "hölgyem vagy uram" megszólítàst hasznàl hanem az alapjàn amit napi szinten làt, tapasztal a tàrsadalomban jàrva kelve, a tàrsadalmi begrögződéseit alapúl véve döntötte el hogy hölgyem, az igazolvàny előkerülésig.

#2 pipa ,vagy hívjalak #Balufiú29 -nek? (

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12.. )

a nevem tovàbbra is Nikolett most màr hivatalosan is, anyakönyvikivonat, személyi megvan :)

Niki

2023. szept. 18. 16:45
 54/82 harminezer oxigén ***** válasza:
96%

és nem férfiként öltözök nőnek, a konkrét esetben sima farmer póló tornacipő szett volt rajtam.

én nőként ültem ott, az öltözéktől függetlenül, és az ellenőr ezt làtta

Niki

2023. szept. 18. 16:47
 55/82 anonim ***** válasza:
33%

"hölgyem vagy uram"

Uram, uram, a Qrva életbe már... xD

https://www.youtube.com/watch?v=QVkjYCgO7W0

2023. szept. 18. 18:15
 56/82 anonim ***** válasza:
0%
#53 Nikolett semmiképpen nem lehetsz, hiszen az női név, te pedig férfi vagy.
2023. szept. 18. 18:32
 57/82 anonim ***** válasza:
95%

#56 Te pedig bigott. Valamiért mégsem szerepel ez az igazolványodban.

Ráadásul többet foglalkozol a transzneműek életével lassan, mint a sajátoddal. Javaslom, menj el pszichológushoz. Lehet nagyobb mentális probléma van nálad a háttérben, mint amit a transzneműkhez társítanál.

2023. szept. 18. 19:02
 58/82 anonim ***** válasza:
93%

Közismert tény a pszichológusok és a pszichiáterek között, hogy aki ennyit foglalkozik a homoszexuálisok életével, és ennyit beszél róla, mikozben magát heterónak tartja, az a legtöbb esetben elfojtott, az önmaga hajlamait maga előtt is tagadó homoszexuális beállítottságú.

Nézz utána!

2023. szept. 18. 21:10
 59/82 harminezer oxigén ***** válasza:
93%

de, lehetek és vagyok is Nikolett, mivel nő vagyok, transznemű nő (a transzneműt nem magam miatt "kell" odaraknom) és most màr az okmànyokon, a nyílvàntartàsokban is így szerepelek. Bàrmennyire is zavar ez téged.

a #57-nek igaza van, te többet foglalkozol a melegekkel és transzokkal mint maguk az érintettek.

Niki

2023. szept. 19. 05:58
 60/82 anonim ***** válasza:
0%

#58 Nem tény, ezt a hülyeséget is ti találtátok ki.

#59 Aki férfinak született, az egész életében férfi is marad. A kromoszómákat a tudomány jelen állása szerint nem lehet megváltoztatni.

2023. szept. 19. 07:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!