Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?
2023. szept. 17. 15:56
61/82 anonim válasza:
Születéskor nem kromoszómákat vizsgálnak, nem értem mit jön itt ezzel egy csomó ember. Amikor kijössz az anyádból azt nézik, hogy kuki vagy nuni van és az alapján kerül valami a papírokra.
Halál lazán lehet például valaki úgy nő, hogy XY kromoszómája van, de az Y inaktív.
62/82 anonim válasza:
#61 Lehet, de az esetek 99,99%-ában nem ez a helyzet, hanem jó dolgában és unalmában kitalálja az illető, hogy ő más nemű, mint ami.
63/82 anonim válasza:
És ezt a manók súgták neked, 62-es?
64/82 anonim válasza:
#62 ha neked nem lenne semmi dolgod, a kényelmedben te is más neműnek szoktad képzelni magad, vagy ez honnan jött?
65/82 anonim válasza:
#64 Nekem dolgoznom kell a megélhetéshez, úgyhogy erre nem tudok válaszolni.
66/82 anonim válasza:
#65 akkor miért gondolod, hogy ők így vannak ezzel? Ilyen jó kis boomer dolog, hogy "jó dógában lesz depressziós xy" "bezzeg ha kapálna egész nap, nem lenne x baja"... Tudom, nehéz érvek nélkül vitatkozni, de ha nem megy, akkor talaán nem kéne hülyeségeket kommentelni.
67/82 anonim válasza:
#66 Mert aki dolgozik, és nem unatkozik, annak nem szokott eszébe jutni, hogy ő más nemű, mint amilyen.
68/82 anonim válasza:
#67 transzneműek is dolgoznak. Tehát mire alapozod ezt? Bármi indok?
69/82 anonim válasza:
#68 Ja, valami aktatologató vagy menedzser "munkát" apuci cégénél.
70/82 anonim válasza:
#68 minden transzneműt személyesen ismersz, és mindnek ismered az apját is? Az igen.. Komolyan elhiszed, hogy csak jó háttérben vannak transzneműek? Ne ásd magad ennél mélyebbre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!