Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?
2023. szept. 17. 15:56
A kérdező szavazást indított:
2 (nő és férfi)
Többet, kommentben kifejtem melyiket
Mind a 72-t
46 szavazat
2/82 anonim válasza:
Elég lenne 1 is, ha Orbánra mondanánk nemet végre.
3/82 anonim válasza:
az evolúció alapja a 2 nem. Aztán a homo sapiens azt hitte magáról, hogy szembepisálhat az evolúciónak nevezett széllel...hát nem..ha mégis, az most van, de máris csupa húgy a nadrágja a másként gondolkodóknak.
Az evolúció csak a szaporodásra készítette az embert..ahhoz egy férfi és egy nő pont elég.
5/82 anonim válasza:
Ez miért a politikai topicba kell, hogy kerüljön? Politikus nélkül NEM megy?
6/82 anonim válasza:
És mindezt a kérdező egy random jogvédett képpel tudja csak prezentálni és alátámasztani... :D
7/82 anonim válasza:
Én voltam "nyugaton" (jelentsen ez bármit is) és ott is csak két féle wc volt, nem 72, szóval próbálj már valami hihetőbb kamut kitalálni, amivel provokálhatod a fideszes plebs-t.
8/82 anonim válasza:
Nincs 72 nem.
Transz körökben is a transz férfi, transz nő, és a nembináris, ami elfogadott.
Ez a 72 nem dolog ez csak valami jobboldali figyelem felkeltésére készült bs.
9/82 anonim válasza:
Hazudsz, mint a vízfolyás. Nyugaton is kétféle nem létezik.
10/82 anonim válasza:
72? Gratulálok nekik, hogy teret engedtek a hülyéknek! Mi csak maradjunk szépen a realitás talaján és maradjon a 2, nő és férfi, ami valós!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!