Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugaton 72 nem van. Szerinted...

Nyugaton 72 nem van. Szerinted itthon hányat kellene elfogadtatni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. szept. 17. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
81%
#69 Mondta az, aki korábbi válaszban arra húzogatja a pöcörőjét, hogy hhhööö nem tudok válaszolni, mert dolgozom. Mi a munkád? Faxságokat írni a netre? Beléptél a Megafosba, vagy mi a rák? xddd
2023. szept. 19. 17:05
 72/82 harminezer oxigén ***** válasza:
84%

#2 pipàs (Balufiú 29)

a kemény munka mellett akkor hogy jut időd itt gyűlölködni naphosszat a gyakorin? vagy netàn te ezt szakmàban csinàlod és ez a munkàd?

Niki

2023. szept. 19. 18:06
 73/82 anonim ***** válasza:
20%
2 létezik tulajdonképpen aki férfiből nő akar lenni ott is csak 2 nemről van szó fordítva is.A nem binárisnak is van neme csak nem akarja
2023. szept. 22. 14:54
 74/82 anonim ***** válasza:
84%
#73 ezt mondja az, aki nem érti a biológiai nem és társadalmi nem közti fogalmi különbséget.
2023. szept. 22. 16:13
 75/82 anonim ***** válasza:
100%
73, sőt, a nembinárisból is kettő van, hiszen van bináris vagy nembináris 😎
2023. szept. 22. 16:15
 76/82 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem 2-t.

Esetleg egy 3.-at mert ritka esetekben a kromoszómák hülyén állnak össze és fogyatékkal születik meg az adott személy ami miatt mind2 nemből hordoz biológiai sajátosságokat.

De ez tényleg ritka betegség szóval országonként max pár száz/ezer ilyen ember lehet.

Az ilyen gendersemleges meg egyéb dolgokat meg szerintem inkább kezelni kéne. És mielőtt nekemugranának nem 19.századi kínzós diliházra gondolok hanem rendes kezelésre.

Elvégre aki Napóleonnak hiszi magát azt sem tesszük Francia császárrá, hiába fáj neki ha azt mondod hogy nem francia császár

2023. szept. 22. 17:02
 77/82 anonim ***** válasza:
77%
#76 magyarázd el ezt a felvetésedet a nemzetközi pszichiátriai kutatóintézeteknek, és értesd meg a szakemberekkel, hogy miért betegség ez. Biztos ők tudják rosszul. Hiszen csak ezt tanulták legalább 10 évig és hosszú évtizedekig kutattak. Mit tudhatnak…
2023. szept. 22. 18:07
 78/82 anonim ***** válasza:
17%
#77 A szakemberek is tudják, hogy ez egy agyrém, de nem mondhatják ki, mert tönkretennék a karrierüket.
2023. szept. 22. 19:09
 79/82 anonim ***** válasza:
77%

"A szakemberek is tudják, hogy ez egy agyrém, de nem mondhatják ki, mert tönkretennék a karrierüket."

Kik? Miért? Milyen céllal? Belegondoltál ennek az összeesküvéselméletnek a jelentésébe? Kik és miért akarják hogy több nem legyen, miért jó nekik?

Mármint én tudom, mindennapi emberek, hogy szabadon megélhesség önmagukat. De a te válaszod érdekelne.

2023. szept. 22. 19:35
 80/82 anonim ***** válasza:
77%
#78 akkor nem fognak kiröhögni. Tehát menj isten hírével, tájékoztasd őket! Hajrá! Ne felejtsd el élőben közvetíteni, én szívesen megnézném!
2023. szept. 22. 19:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!