Rekord magasan a foglalkoztatottak száma a Fidesz szerint?
Elvileg ma 1 millióval többen dolgoznak, mint 2010-ben és tovább csökken a munkanélküliek száma.
Orbán Viktor múlt héten pedig úgy nyilatkozott, "Magyarországon mindenkinek van munkája".
Az, hogy 1millióval többen dolgoznak, szvsz a keleti vendégmunkásokat is bele kalkulálják a statisztikába.
Nyilván a KSH hülye de szerinted mi a valóság? Hány keleti vendégmunkás van?
Mit tapasztalsz ha munkahelyet szeretnél váltani akkor mennyi idő mire találsz valami mást?
Ma Magyarországon az nem dolgozik aki nem akar, lehet ezt habosítani de ettől még igaz és ha dolgoztál volna/ szerettél volna dolgozni a kétezres években is akkor tudnád, hogy akkoriban ez nem volt így.
Na igen, munkám az nekem is lett. Az más kérdés, hogy mik a részletek, pl. a fizetés... De, az tagadhatatlan, hogy most lesz, hogy 2 éve vagyok egy munkahelyen
és még tanulni is tudok mellette. Korábban nem volt fix munkám, ennyit egy munkahelyen sem dolgoztam, szóval ez egy kis lépés, de előrelépés. Nyilván a kormány is így értelmezné. És, hát ebbe igaza van.
ma 22:38
Ha levonjuk a közmunkásokat, külföldi telephelyen dolgozókat akkor szerinted mennyivel lesz kevesebb a 4,7 millió? (63 ezer illetve 111 ezer)
A közelében lesz a 3,9 milliónak ami 2009-ben volt? Azt nézed, hogy 2009-ben 6,6 millió 18-65 év közötti volt, most meg már csak 6 millió?
Tehát amikor kritikát fogalmaz meg az ember esetleg lehetne nézni a konkrétumokat is, nem csak 60 ezer közmunkás miatt elvitatni azt, hogy most mennyivel jobb a helyzet, mint 15 éve volt.
"Mit tapasztalsz ha munkahelyet szeretnél váltani akkor mennyi idő mire találsz valami mást?"
8-12 hónap.
A szocializmusban is dolgozott mindenki, akkor is ha nem csinált semmit.
Több, mint a fél ország minimálbéren él vagy arra jelentik be, erre legyenek büszkék.
ma 11:37
A nettó medián bér 360 ezer. Ha az ország fele minimálbéren van akkor az hogy lehetséges, hogy aki pont középen van az 2 minimálbérnyit keres? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!