Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Transzfóbnak számítok, ha nem...

Transzfóbnak számítok, ha nem ismerek el egy transz nőt igazi nőnek?

Figyelt kérdés

(Transz férfit se férfinek)

Cisz hetero férfiként szabályosan undorodok a gondolattól, hogy én kapcsolatba kerüljek egy transz nővel. Megtiltanám, hogy részt vegyenek női sportversenyeken, szépségversenyeken stb. Jogilag nem ismerném el nőknek őket.

Ugyanakkor ha meglátok egy csajnak öltözött férfit, még nem fogok rátámadni meg hasonlók. Szóval ha valaki csajnak hiszi magát, akkor felőlem öltözzön annak... de én nem fogom csajnak tartani, meg nem is viselkedek úgy vele.

2023. aug. 22. 16:35
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim válasza:
72%

#60 Attól hogy mindent becimkézünk attól még nem biztos hogy meg is értettük a dolgok működését.

Mindig is voltak melegek/leszbikusok a történelembe, gondolom mindig is lesznek. Mint ahogy az állatvilágban is megvannak ezek a jelenségek. De attól hogy egy pasi szivérvényós póninak érzi magét és még át is műik , meg kapj a a szivárványos poni hormont attól még nem lesz az.

S ezzel vagy egyet ért a "pszichiátria "...vagy nem attól ezen a dolgon nem sokat tud változtatni (ne búj kérlek a psziciátria háta mögé hogy az érved erősebbnek tűnjön, mert az a tudomány sajna nem igazán olyan egzakt hogy tényeket tudjon kezelni csupán tapogatozik a sötétben. )

Kopnyékat lékeltek, embereket sokkoltak, gyogyszereztek...stb..stb... a tudomány :D jó vicc.

2023. okt. 1. 21:47
 62/121 anonim ***** válasza:
0%
#61 értem amit mondasz, viszont ez nem áll összhangban az orvosi szakvéleménnyel. Nekik jobban hiszek, akiknek ez a szakterülete, mint néhány gyűlölködő anonim válaszolónak ezen a hihetetlen színvonalas oldalon.
2023. okt. 2. 08:14
 63/121 anonim ***** válasza:
29%
Pár évvel ezelőttig még betegségnek számított. Azóta csak az változott higy a pártok maguk mellé akarják állítani a kisebbséget, ezért papíron már nem betegség. Mert ugye ne felejtsük el higy ez nyugatról indult. Ott arányaiban tekintve is több trqnsz van. De attól még ugyanolyan betegség marad.
2023. okt. 2. 09:01
 64/121 anonim ***** válasza:
38%
#63 régen sok minden más volt. Hagyjuk abba a kézmosást is? Az orvosoknak is szóljunk, hogy régen nem sterilizáltak semmit, hagyják nyugodtan abba, régen jobb vót. És hozzuk vissza a boszorkányüldözést is?
2023. okt. 2. 09:13
 65/121 anonim ***** válasza:
29%
Miről beszélsz? Én nem a múlt századról. Egyértelmű mi folyik MOST itt. Csak a naiv emberek nem veszik észre.
2023. okt. 2. 09:16
 66/121 anonim ***** válasza:
38%
#65 a múlt században került ki a betegségek listájáról mind a homoszexualitás, mind a transzneműség. Szóval te miről beszélsz?
2023. okt. 2. 09:20
 67/121 anonim ***** válasza:
77%

66. Hol? Én úgy tudom hogy csak pár éve. Ja igen, szerinted biztos rosszul tudom.

[link]

[link]

Én legalább bizonyítani tudom. Látod pont ez veletek a gond. Nem az a gond hogy van véleményed hanem higy hazudsz is azért hogy jó színben tűnjön föl, es nem vagy hajlando elfogadni masok véleményét. Engem nem érdekel ha te transz is vagy. De fogadd el hogy bem mindenkinek az a véleménye mint ami neked. Fogadd el hogy vannak emberek akik továbbra is betegségnek tartják.

2023. okt. 2. 10:15
 68/121 anonim ***** válasza:
18%
A nagy liberalizmus és elfogadás csak addig tart amíg ugyanaz a véleményed mint a libsiknek. Ha más, akkor rasszistafasisztakirekesztő leszel egyből.
2023. okt. 2. 10:32
 69/121 anonim ***** válasza:
29%

#67 elfogadom hogy vannak ilyen emberek, de nekik meg azt kell elfogadni, hogy az orvosok nem értenek velük egyet. Orvosi kérdésben én az orvosokkal vagyok, nem homofóbokkal anonim oldalakon.

#68 a gyűlöletet nem lehet elfogadni. A liberalizmus sem ezt mondja, hogy fordítsd oda másik orcád, az a kereszténység, amivel kevered.

2023. okt. 2. 12:42
 70/121 anonim ***** válasza:
De mivel liberalizmus van,ezért bármihez jogom van, nem? Vagy csak ahhoz ami a liberálisoknak tetszik? Akkor ezt már diktatúrának hívják....
2023. okt. 2. 12:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!