Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Transzfóbnak számítok, ha nem...

Transzfóbnak számítok, ha nem ismerek el egy transz nőt igazi nőnek?

Figyelt kérdés

(Transz férfit se férfinek)

Cisz hetero férfiként szabályosan undorodok a gondolattól, hogy én kapcsolatba kerüljek egy transz nővel. Megtiltanám, hogy részt vegyenek női sportversenyeken, szépségversenyeken stb. Jogilag nem ismerném el nőknek őket.

Ugyanakkor ha meglátok egy csajnak öltözött férfit, még nem fogok rátámadni meg hasonlók. Szóval ha valaki csajnak hiszi magát, akkor felőlem öltözzön annak... de én nem fogom csajnak tartani, meg nem is viselkedek úgy vele.

2023. aug. 22. 16:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
59%

"Mivel nőnek néznek ki, nőként élnek, férfi boxmeccsre a büdös életben nem fogják őket beengedni, marad nekik a női."

Ebben biztos vagy, hogy van egy ilyen tiltás?

"Ha a férfire a külsejük miatt nem mehetnek, a nőire meg a transzfóbok miatt, akkor mi a szart csináljanak?"

A nőire, a nők miatt ne menjenek be. Mi a szart csináljanak a nők, kígyúrt transznő társaikkal a ringben? Miért a transzok a fontosabbak, mint a nők?

2023. aug. 22. 18:03
 32/121 anonim ***** válasza:
20%

33-as vagyok folytatom!

ITT ELMEGYÜNK VALAMI FONTOS MELLETT !

Rossz hírem van, mert aki férfinak született nem lesz sosem nő - nevezheti magát akárminek - nő marad. Egyszerűen azért, mert annak született. Nem a Zorbán miatt, nem a heterofóbok tehetnek erről, hanem Isten. Csak mert férfinak született. Az izzadása, a gesztikulációja, a mimikája, az egész lénye férfi marad. Csak mesterkéltnek tud hatni, de nem lesz sosem nő. Ugyanígy a született np sem lesz sosem férfi. Ez nem gyűlölet, nem homofóbia, hanem tudomány, evolóció, tények.

2023. aug. 22. 18:06
 33/121 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, még jó, hogy isten nem létezik. Egyik sem :)
2023. aug. 22. 18:10
 34/121 anonim ***** válasza:
86%

"Létezik olyan, aki nem heteroként született és hetero ?"

Nem, de ennek semmi köze a ciszséghez, ne keverd.

2023. aug. 22. 18:15
 35/121 anonim ***** válasza:
79%

"tudomány, evolóció, tények"

"Nem a Zorbán miatt, nem a heterofóbok tehetnek erről, hanem Isten. "

Ezt nem érzed ellentmondásosnak legalább egy kicsit?

2023. aug. 22. 18:16
 36/121 anonim ***** válasza:
36%
Lepontozhattok, a transz nő akkor sem nő. Levágathatja a himbilimbijét a pasi, genetikailag akkor is férfi marad. Az pedig, hogy egyesek NŐI sportágakban versenyezhetnek egyenesen felháborító! Férfi izomzattal, csontfelépítéssel stb. szép, hogy jobban teljesítenek. Nevetséges az egész jelenség.
2023. aug. 22. 18:19
 37/121 anonim ***** válasza:
9%

"Utolsó, még jó, hogy isten nem létezik. Egyik sem :)"

Akkor nem lennél itt -.-

2023. aug. 22. 18:19
 38/121 anonim ***** válasza:
92%

"Akkor nem lennél itt -.-"

Igazad van.

Éljen Odin! Valhalla ránk vár!

2023. aug. 22. 18:46
 39/121 anonim ***** válasza:
72%

29 "Nem! A transz nő az nem nő."

Én ezt cáfolom! https://www.youtube.com/watch?v=GiXm_FGn8Ak

2023. aug. 22. 19:37
 40/121 anonim ***** válasza:
40%

Korlátozni akarod őket egy olyan dologban, amikkel ők másokat nem korlátoznak (jogi nemváltás). Ez az én szememben transzfóbiának minősül. Az teljesen rendben van, ha nem akarsz kapcsolatba kerülni transzokkal, mert mondjuk te szeretnél gyereket, vagy genitális preferenciád van, ezalapján még nem leszel transzfób.

A női fizikai sportversenyekből én is tiltanám őket (transz nőket és tesztoszteronozó transz férfiakat egyaránt), mert az már szimplán nem fair.

A női szépségversenyekről (Illetve sakktól) való eltiltással viszont nem tudom épp milyen üzenetet szeretnél közölni.. Mert úgy az jön át, hogy egy biológiai férfi szerinted szebb nőként, mint egy biológiai nő. És ez kicsit abszurdan hat.

2023. aug. 23. 15:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!