Transzfóbnak számítok, ha nem ismerek el egy transz nőt
igazi nőnek?
Figyelt kérdés
(Transz férfit se férfinek)
Cisz hetero férfiként szabályosan undorodok a gondolattól, hogy én kapcsolatba kerüljek egy transz nővel. Megtiltanám, hogy részt vegyenek női sportversenyeken, szépségversenyeken stb. Jogilag nem ismerném el nőknek őket.
Ugyanakkor ha meglátok egy csajnak öltözött férfit, még nem fogok rátámadni meg hasonlók. Szóval ha valaki csajnak hiszi magát, akkor felőlem öltözzön annak... de én nem fogom csajnak tartani, meg nem is viselkedek úgy vele.
#82 Nehogy azt gondold, leszbiből, meg transz pasiból id van annyi, hogy kiegyenlítse a dolgot.. :D
2023. okt. 3. 18:31
82/121 anonim válasza:
Na, a libsik már jelentgetik a hozzászólásaimat. Ez a libsi szólásszabadság: csak akkor lehet véleményed, ha az egyezik az övékkel.
2023. okt. 3. 19:35
83/121 anonim válasza:
#82 az oldalnak vannak felhasználási feltételei, amibe te is beleegyeztél regisztrációkor. Tartsd be őket, és nem törlik a válaszod.
2023. okt. 4. 11:02
84/121 anonim válasza:
Nem, mert tenyleg nem biologiai nok, nem annak szulettek. Sem kulsoleg sem belsoleg nem azok.
Ok transz nok, ezt kell elfogadni. Ha ezt a tenyt ok is meg mi is elfogadjuk, nem lesz belole gond. Ez a tema meg a transzok kozott is megoszto: van aki teljesen elfogadja, hogy nem tud igazi no vagy ferfi lenni, es van az aki raakarja eroltetni mindenkire, hogy o igenis no vagy ferfi. Szerinted a ketto kozul melyik el teljesebb eletet?
2023. okt. 27. 18:20
85/121 anonim válasza:
"Nem, mert tenyleg nem biologiai nok"
A kérdező igazit írt, nem biológiait.
2023. okt. 27. 18:23
86/121 anonim válasza:
Na én kijelentem, hogy mostantól egy körfűrészből átoperált krokodil vagyok,a nemi identitásom pedig cisz kávédaráló. Aki ezt nem fogadja el, azt pedig feljelentem a TASZ-nál és az összes LMBTQ szervezetnél. Pont.
2023. okt. 27. 18:53
87/121 anonim válasza:
#86 oké. Tedd meg! Arccal és névvel! Hajrá!
2023. okt. 27. 18:59
88/121 anonim válasza:
#86 Micsoda??? Te kétségbe mered vonni a jogaimat? Hogy képzeled ezt? Krokodilfób vagy és kirekesztő! Megy a feljelentés a TASZ-hoz! Magyarországon súlyos krokodilgyűlölet van!
2023. okt. 27. 19:06
89/121 anonim válasza:
A kávédaráló mióta nem?
2023. okt. 27. 19:10
90/121 anonim válasza:
#89 Ezt hogy képzeled?Kávédarálófób vagy? Jelentelek téged is! Mocskos kirekesztő fasiszták vagytok mind! Szégyelljétek magatokat! Aki nem fogadja el a másikat, az rasszista! Ha én kávédarálónak érzem magam akkor igenis jogom van úgy élni! Ne korlátozzatok a jogaim gyakorlásában!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!