Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?
Róla van szó:
És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:
Tegyétek még fel hússzor ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
De aztán ne p*csogjatok, hogy a "ballib" média foglalkozik állandóan a transzokkal.
4; ahogy a cikk is írja:
"Ad egy. 2015-ben egy bizonyos Ángela Ponce nevű illető nyerte meg a Miss Cádiz szépségversenyt." (ez egy helyi szépségverseny)
"Csakhogy röpke három év elteltével Ángela már Spanyolország szépe lehetett, hogy azután Nevada állam és Új-Zéland is plasztikai sebészek gondos (és drága) munkájával készített dögös transznőcit válasszon a legszebbnek. Ezzel szemben Nepáltól Kanadán át Németországig eddig csak a döntőkbe kerültek be született férfiak;"
Ennyit arról, hogy semmi jelentősége nincs ennek a helyi "kis" versenynek.
Amúgy se értem, miért lenne korrektebb attól a győzelem, hogy helyi szinten rendezik? Akkor a helyi szintű lánytól veszi el a kövére férfi a győzelmet.
Imádom, hogy annyira küzdötök az ellen, hogy a meleg lobbit lenyomják a torkotokon, hogy egész nap ezerrel keresitek a melegekről és transzokról szóló híreket. =D
Bár végül is lehet benne logika. Elébe mentek az eseményeknek. A lobbisták már feleslegesen mennek, ti már mindenből naprakészek vagytok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!