Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?
Róla van szó:
És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:
Ja, a kérdésedre válaszolva, szerintem a kutyát nem érdekli, hogy te minek tartod magad, felőlem, ha neked úgy jó, tarthatod magad transzfóbnak :)
De mi a bajod azzal, hogy egy eldugott noname amcsi kisvárosban kit szavaznak meg szépségkirálynőnek? Miért fáj neked egy olyan dolog, amire sem hatással nem vagy, se hatással nincs rád, és egyébként soha nem is hallottál volna róla, ha nem túrnál utána az interneten?
A szépségverseny is fals szépségideálokat reklámoz. Föleg hogy elterjedtek a mümellek, egyéb feltöltött testrészek, új arcot adó makeup, stb.
A kövérek alapból vesztesként indulhatnak.
Lehet hogy ez egy bújtatott érzékenyítés a kormány részéröl. Adott a homofóboknak egy lehetöséget, hogy ezen rágódjanak, és majd az állandó inger miatt az ingerküszöb megnövekszik magától.
Kérdezö! Te meg addig addig nézed és keresed a témát, amíg nem találsz egy olyat akit te is megdugnál. Vigyázz!!!! BE FOG SZIPPANTANI AZ ELEMBÉTÉKÚ!!!!
15; ne az én hibám legyen, ha a 444 ilyen hírekről nem számol be.
Amúgy attól, hogy milyen médium hozza le kevésbé lesz igaz az, hogy egy dagadt férfi szégyenít meg csodálatosan szép nőket, majd mekis sültburgonyát zabálva előadja, hogy ő mennyire megérdemelte ezt?
Hálát adok az Istennek, hogy a kérdezönek sikerült egy olyan jó és boldog életet létrehoznia magának, hogy semmi más problémája nincs, és ráér ilyen híreket elökeresni. Ezt kívánom minden embernek a Földön.
Kérdezö! Kérlek, ha ezzel a kérdéssel végeztél mutass utat felebarátaidnak, és könnyítsd meg életüket az ö boldogságuk elérésében!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!