Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is észrevette, hogy mióta...

Más is észrevette, hogy mióta a Tisza uralja a közvéleményt, a közösségi médiában sem tudnak akkorát hazudni a fideszesek anélkül, hogy a tiszások ne tennék helyre?

Figyelt kérdés
Szerintem régen nem volt ez, most sokkal több az ellenzéki kommentelő.

tegnap 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

Azt vettem észre kérdező, hogy veled együtt a tiszások pont úgy és pont annyit hazudnak, mint amennyit hazudtak előtte, és amiről gyurcsánytól tudjuk, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este.

Az hogy hazudsz valamit az nem azt jelenti hogy "helyre tetted a fideszes hazugságot", hanem hogy hazudtál.

ma 00:18
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne sokkal több ellenzéki kommentelő? Azért mert más pártiak nagy része TISZA párti lett? (A kérdésedben a folyó nevét írtad a párt rövidített neve helyett. A párt neve: Tisztelet és Szabadság Párt, ennek betűszavas rövidített neve TISZA, amit csupa nagybetűvel kell írni.)
ma 01:09
 3/3 anonim ***** válasza:
#1 Gyurcsányt kár is idekeverned, sőt nagyot köszönhetnél neki, mert hőn áhított urad nem lenne már hatalmon, ha nincs Gyurcsány ugyanis nem lett volna kivel riogatni a népet, de ha már itt tartunk objektíven mesélj már, hogy miről hazudik a TISZA? Továbbá meséld el azt is objektíven miről hazudik a Fidesz, csak hogy kontextusba helyezzük, és melyik kártékonyabb az ország számára, mert tudtommal bármilyen döntés született az elmúlt 15 évben azt a teljhatalommal kormányzó párt rendelte el nem a Tisza, és nem is Gyurcsány. Köszi előre is, de ha nem megy én mindkettő esetébe tudok írni, csak a Fidesz esetében kb 100-szor annyi hazugságot, mint a Tisza esetében.
ma 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!