Magyar Péter hívei miért nem vesznek figyelembe egy nagyon fontos adatot, miszerint a Tisza Párt támogatottsága nem nőtt az elmúlt időszakhoz képest, a növekedése megállt?
Lelkesen ünneplik Magyar Péter hívei, hogy a legutóbbi felmérések szerint Magyar „minden kategóriában” vezet a Fidesz előtt. A közvéleménykutatásokat már megnyerte. Egyébként annak semmi értelme, hogy „minden kategóriában”, mert ha valaki vezet, akkor minden nézőpontból vezet. De a választás eredményét tekintve ennek semmi jelentősége nincs.
Amikor választás lesz, Orbán és rendszere nem ebben az állapotban lesz, hanem kampány üzemmódban, minden eszközzel a kezében, hogy a választást megnyerje és/vagy elcsalja. Ezért a világon semmi jelentősége nincs annak, hogy most ki vezet, ez csak közvéleményt „kutató” cégeknek fontos, mert pénzt kapnak.
Mit kéne reagálnia szerinted egy tisza szimpatizánsnak erre?
Jó akkor hagyjuk az egész kormány- és rendszerváltás reményét, csak mert talán lassult a tisza erősödése.
Miközben a törpepártod a bejutás küszöbén táncolva meg rendben van?
Nem érzed milyen nevetséges vagy?
"Miközben a törpepártod a bejutás küszöbén táncolva meg rendben van?"
Milyen törpepártra gondolsz? Én nem vagyok Momentum szimpatizáns. Ők már az állami támogatás küszöbén táncolnak, 1%-ra mérik Tompos Márton pártját.
Remek, akkor maradjon a Gyurcsány-Orbán dagonya.
Köszönjük!
Az a baj kérdező hogy veled ellentétben mi nem támogatjuk a fidesz rendszerét. Te pedig a dk-val pontosan azt támogatod, mi pedig ezzel nem tudunk azonosulni.
Akkor sem ha a fejed tetejére állva pörögni kezdesz tehetetlen dühödben, bocsika
1. A kérdés szövege igazából csak a belinkelt cikk első két bekezdésének a bemásolása. Erőltesd már meg magad kérdező.
2. A cikk nem hivatkoz semmilyen konkrét közvéleménykutatást és nem részletezi, hogy akkor most milyen statisztikai, vagy egyéb problémája van. Ha a publicusra gondolt, akkor abból annyi sült ki, hogy míg 2 hónapja a TISZA stagnált, addig a Fidesz gyengült. De ebből azt levezetni, hogy a TISZA "tetőzött", holott még van 1-1,5 év mire eljutunk a választásokig, az sehogy sem helyes.
"Ez egy ál-DK-s megafosos díszhuszár lehet."
Veled ellentétben kedves anonim, én vállalom a nevemet a kérdéseimnél és a válaszaimnál. Találni fogsz olyan írásokat tőlem, ahol Orbán zsarnoki rendszerét keményen kritizálom és a hatalmon maradását elfogadhatatlannak tartom.
De értem a logikádat, aki Magyar Pétert kritizálja, az csak fideszes lehet. Szerinted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!