Magyar Péter hívei miért nem vesznek figyelembe egy nagyon fontos adatot, miszerint a Tisza Párt támogatottsága nem nőtt az elmúlt időszakhoz képest, a növekedése megállt?
Lelkesen ünneplik Magyar Péter hívei, hogy a legutóbbi felmérések szerint Magyar „minden kategóriában” vezet a Fidesz előtt. A közvéleménykutatásokat már megnyerte. Egyébként annak semmi értelme, hogy „minden kategóriában”, mert ha valaki vezet, akkor minden nézőpontból vezet. De a választás eredményét tekintve ennek semmi jelentősége nincs.
Amikor választás lesz, Orbán és rendszere nem ebben az állapotban lesz, hanem kampány üzemmódban, minden eszközzel a kezében, hogy a választást megnyerje és/vagy elcsalja. Ezért a világon semmi jelentősége nincs annak, hogy most ki vezet, ez csak közvéleményt „kutató” cégeknek fontos, mert pénzt kapnak.
"Ez egy ál-DK-s megafosos díszhuszár lehet."
Nincs ilyen hogy ál DK-s, a dk maga a kék-fidesz, így a dk-sok maguk az ál fideszesek. Sokan nyilván nem is fogják ezt fel közülük. A többiek meg pénzért csinálják
Elolvastam amit belinkeltél kérdező...
"Ez az első eset, mióta Magyarból egy végtelenül kártékony értelmiségi – és sajtóklikk messiást csinált."
"Ez intő jel, részben arra, hogy múlik a varázs, nagyon unalmas Magyar celebkedése, az állandó ismétlése, a manipulatív, mesterséges hisztériája és arroganciája, másrészt nincs tartalék az emberben"
Ez ám a független újságírás...ohhh wait... vagy is Deutsch szavával élve ohh véjt... xD
Annyi gerince se volt az "újságírónak", hogy a saját nevét ki írja, csak hogy: "Írta:Amerikai Népszava" xD xD xD bro pls..xD
“Találni fogsz olyan írásokat tőlem, ahol Orbán zsarnoki rendszerét keményen kritizálom és a hatalmon maradását elfogadhatatlannak tartom.”
Úgy beszélsz magadról, kérdező, mintha legalábbis elismert politológus és/vagy publicista lennél. Ehelyett egész nap ezen a szerencsétlen oldalon osztod a DK-s propagandát. Get a life!
"Fake DK-s beszivárgó egység."
Látom már azt is megkérdezőjelezik egyesek, hogy valóban a Demokratikus Koalíciót szeretném-e hatalmon látni.
Ez szomorú nagyon. Akkor lennék szerintetek igazi DK-s, ha Orbán Balázshoz hasonlóan hagynám, hogy az erősebb akarata érvényesüljön, megadnám magamat Magyar Péternek és elfogadnám azt, hogy a teljes magyar demokratikus ellenzéket (beleértve a DK-t is) el akarja tüntetni teljesen, le akarja váltani a Tisza Pártra?
Nem Orbán leváltása Magyar Péter célja, hanem az ellenzékváltás, ami Magyarország jövője szempontjából veszélyes, de Magyar hatalomra kerülése még veszélyesebb lenne, ő egy önkényuralmi rendszert építene ki, ha Orbán helyébe lépne, kegyetlenebbet, mint amit Orbán 15 év alatt összehozott.
Ez miért kellen érdekelniük? Most akkor ki kellen ábrándulniuk, mert nem lett népszerűbb?
Nem értem a logikádat.
Már 14%-al vannak a Fidesz előtt, ezzel a végeredménnyel én már ki is egyeznék.
Lehet, hogy a Tisza nem erősödik tovább, de a Fidesz gyengül, a tolnai előválasztás legfőbb tanulsága is az volt, hogy a legfideszesebb kistérségben is már csak 20% megy el a Fideszre szavazni, a többit nem érdekli már az egész. Kiábrándultak, elszálltak az élelmiszerárak, benzinárak, többet nem szavaznak a Fideszre.
"Milyen törpepártra gondolsz? Én nem vagyok Momentum szimpatizáns. Ők már az állami támogatás küszöbén táncolnak, 1%-ra mérik Tompos Márton pártját."
Attól, hogy van még egy nálatok is törpébb párt, attól még ti is ugyanúgy törpepárt vagytok.
Egyébként a Tiszának vannak még bőven tartalékai, ne félts minket. Inkább foglalkozz a 3%-os pártoddal, ne folyton velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!