Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?
Róla van szó:
És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:
"Nepáltól Kanadán át Németországig eddig csak a döntőkbe kerültek be született férfiak"
Ez mit jelent? A válogatón, elődöntőkön úgy jutottak tovább, hogy ott sem voltak?
"Szóval a Sorosista, ballib 444 nem hozza le a melegekről szóló híreket? Most akkor buzį pártiak vagyunk, vagy homo tagadók?"
Mondjuk úgy, hogy ez a hír már nektek kínos lett volna, mivel ti is érzitek belül, hogy rohadt gáz, amit a nyugati elvtársaitok művelnek - ez a persze a jobbik eset, a rosszabbik, hogy teljesen egyetértetek vele, csak kis sunyi féreg módján még érzitek, hogy ezzel itthon csak szavazókat veszteni lehet.
Miss Greater Derry 2023, ami nem szépségverseny, hanem kb. egy Prima Primissima-típusú díj az azt kiérdemlőknek.
A Mandiner utaljon nekem, amiért elvégzem az ő munkájukat, te meg legközelebb keress normális híroldalt, a Mandiner tele van ehhez hasonló hazugságokkal, csak magadnak ártasz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!