Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem tetszik nekem, hogy...

Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

Róla van szó:

[link]

És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:

[link]

2022. nov. 16. 13:04
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
97%
#30: Ne provokáld tényekkel a kérdezőt, nem szokott hozzá! 😄
2022. nov. 17. 06:42
 32/52 anonim ***** válasza:
90%

Irtsuk ki az ezüstkárászokat, hisz ha egy populációban csak nöi egyedek vannak, akkor a megtermékenyítetlen ikráikból kis számban spontán hí egyedek alakulnak ki!

Belegondoltatok ebbe? Maguktól váltanak nemet! HOVÁ SÜLLYEDT AZ EVOLÚCIÓ!?!?!?!

2022. nov. 17. 07:21
 33/52 anonim ***** válasza:
97%

Azt nem tudom mennyire vagy transzfób, de az biztos, hogy beszoptad a mandineres hazugságot, mint kacsa a nokedlit. E mellett gyanítom, hogy transzfób is lehetsz, mert nem néztél utána tüzetesebben a hírnek, annyira nem érdekelt, csak az, hogy te is szajkózhasd a kétes hírt. Végre köpködhettél egy jót az általad gyűlölt rétegre, és az sem zavart közben, hogy valójában fogalmad sincs hogy miről beszélsz.

És ismét beigazolódott az is, hogy ezt a transz témát leginkább a fideszközeli média erőlteti, nem az ellenzék, ráadásul ferdítenek és hazudnak, szokásukhoz híven. Látod már, hogyan vezet az orrodnál fogva a kormányközeli média, milyen apró kis hazugságokkal tömi a buksidat?

2022. nov. 17. 12:18
 34/52 anonim ***** válasza:
5%
32: azok allatok, ezek a transz izek itt meg elmeletileg emberek. Bar egyre kevesbe neznek ugy ki, szoval lehet igazad van...
2022. nov. 17. 14:13
 35/52 anonim ***** válasza:
87%

Köszönöm, mivel érdekelnek a biológiai csodák, ezzel most feldobtad a napomat. Bizonyítottad, hogy létezik ember is teljesen sima aggyal.

2022. nov. 17. 14:46
 36/52 anonim ***** válasza:
8%
Az hagyjan, de meg agy nelkul is.. pl te
2022. nov. 17. 20:56
 37/52 anonim ***** válasza:
96%
Bearanyoztad a mai napomat is. Nemhogy sima agy, hanem vélhetöen egy sejtrétegü szürkeállomány!
2022. nov. 18. 07:56
 38/52 A kérdező kommentje:

"Azt nem tudom mennyire vagy transzfób, de az biztos, hogy beszoptad a mandineres hazugságot"

Más forrás:

[link]

[link]

Gondolom, ezek mögött is mind Orbán áll? XD

2022. nov. 18. 12:01
 39/52 anonim ***** válasza:
93%
Az a bizonyos más forrás így ír róla: According to its official website, its scholarship "recognizes their achievements in scholastic, aptitude, talent, character, community service and poise." Nyoma sincs szépségversenynek. Csupán a harmadik forrás említi beauty pagent-ként, de ez betudható tudatlanságnak. Olvasd el a mandineres cikket és hasonlítsd össze ezekkel. Talán te magad is rájössz, hogy a mandineresből sugárzik a gyűlölet. Egyetlen célja, hogy a transznemű embereket lejárassa, míg a külföldi cikkek inkább bulvárjellegűek, érdekességként tálalják. Ha ezt nem érzékeled, akkor benned van a hiba.
2022. nov. 18. 12:43
 40/52 anonim ***** válasza:
91%

Csak megismételni tudom az előttem szólót, kedves kérdező, téged is felültettek, mint a többi LMBTQ-ellenes fotelforradalmárt XD

Szerény véleményem szerint amúgy elég szomorú, hogy szabadidődben transznemű nőket nézel, ahogyan sült krumplit esznek, aztán itt osztod nekünk az erről szóló tartalmat XD Menj ki a friss levegőre, sportolj, mozogj, kinyílik előtted a világ, meglátod.

2022. nov. 18. 23:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!