Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?
Róla van szó:
És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:
Irtsuk ki az ezüstkárászokat, hisz ha egy populációban csak nöi egyedek vannak, akkor a megtermékenyítetlen ikráikból kis számban spontán hí egyedek alakulnak ki!
Belegondoltatok ebbe? Maguktól váltanak nemet! HOVÁ SÜLLYEDT AZ EVOLÚCIÓ!?!?!?!
Azt nem tudom mennyire vagy transzfób, de az biztos, hogy beszoptad a mandineres hazugságot, mint kacsa a nokedlit. E mellett gyanítom, hogy transzfób is lehetsz, mert nem néztél utána tüzetesebben a hírnek, annyira nem érdekelt, csak az, hogy te is szajkózhasd a kétes hírt. Végre köpködhettél egy jót az általad gyűlölt rétegre, és az sem zavart közben, hogy valójában fogalmad sincs hogy miről beszélsz.
És ismét beigazolódott az is, hogy ezt a transz témát leginkább a fideszközeli média erőlteti, nem az ellenzék, ráadásul ferdítenek és hazudnak, szokásukhoz híven. Látod már, hogyan vezet az orrodnál fogva a kormányközeli média, milyen apró kis hazugságokkal tömi a buksidat?
Köszönöm, mivel érdekelnek a biológiai csodák, ezzel most feldobtad a napomat. Bizonyítottad, hogy létezik ember is teljesen sima aggyal.
Csak megismételni tudom az előttem szólót, kedves kérdező, téged is felültettek, mint a többi LMBTQ-ellenes fotelforradalmárt XD
Szerény véleményem szerint amúgy elég szomorú, hogy szabadidődben transznemű nőket nézel, ahogyan sült krumplit esznek, aztán itt osztod nekünk az erről szóló tartalmat XD Menj ki a friss levegőre, sportolj, mozogj, kinyílik előtted a világ, meglátod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!