Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?
Róla van szó:
És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:
"Miss Greater Derry 2023, ami nem szépségverseny, hanem kb. egy Prima Primissima-típusú díj az azt kiérdemlőknek."
Istenem, hogy én mennyire nem csodálkozom, hogy 4 évente felmossuk veletek a padlót :D
Rajtatok kívül senki nem kérdőjelezi meg, hogy ez egy szépségverseny, ez a rohadt szánalmas magyarázkodásotok tényleg több mint nevetséges. A Prima primissimát vállakozóknak, művészeknek ítélik oda te agyhalott, ennyivel legyél már tisztában. Cikkek is szépségversenyként hivatkoznak rá:
Nem unjátok már a valóság letagadását? :D
#41: teljesen el vagy borulva, az általad hivatkozott véleménycikk hazudik, de a rögtön az elején benne található mandiner link igenis megemlíti, hogy nem szépségkirálynővé választották, hanem Miss Greater Derry-t kapott. Igaz, ott is próbálják ezt nem kiemelni, hátha félreértik az olvasók.
Vagyis a saját magad által hivatkozott oldal is meghazudtol téged. Szövegértésből egyes.
"mennyire nem csodálkozom, hogy 4 évente felmossuk veletek a padlót"
Szóval fideszes vagy. Ez megmagyarázza, hogyan lehet, hogy nem megy az értő olvasás.
"Nem unjátok már a valóság letagadását? :D"
Kérdi ő.
Akkor nyilván a Miss Universe sem egy szépségverseny, hanem milyen verseny is... hát, ahol Miss Universe-t választanak :D
Én örülök, hogy a te fajta embertípusoddal van teli az ellenzéki oldal, ezért lehet röhögve felmosni veletek minden egyes választáson.
#44 A Miss Greater Derry egy ösztöndíj, nem szépségverseny.
A személyeskedéseddel csak magadat járatod le. Itt is és a többi (ugyanezen témában már kiírt) kérdésed alatt is.
Ennyire nincs látogatottsága a mandínernek, hogy rajtad keresztül itt kényszerül olvasottságot szerezni?
Vagy csak hiányzott a napi "kétperces gyűlölet" (lásd: Orwell 1984, ha esetleg olvastad volna).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!