Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem tetszik nekem, hogy...

Ha nem tetszik nekem, hogy egy kövér férfi nyer meg egy szépségkirályNŐ választást, akkor transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

Róla van szó:

[link]

És róla, ahogy épp sültkrumplit eszik, miközben büszke az elért eredményre:

[link]

2022. nov. 16. 13:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

"Miss Greater Derry 2023, ami nem szépségverseny, hanem kb. egy Prima Primissima-típusú díj az azt kiérdemlőknek."

Istenem, hogy én mennyire nem csodálkozom, hogy 4 évente felmossuk veletek a padlót :D

Rajtatok kívül senki nem kérdőjelezi meg, hogy ez egy szépségverseny, ez a rohadt szánalmas magyarázkodásotok tényleg több mint nevetséges. A Prima primissimát vállakozóknak, művészeknek ítélik oda te agyhalott, ennyivel legyél már tisztában. Cikkek is szépségversenyként hivatkoznak rá:

[link]

[link]

Nem unjátok már a valóság letagadását? :D

2022. nov. 18. 23:53
 42/52 anonim ***** válasza:
97%

#41: teljesen el vagy borulva, az általad hivatkozott véleménycikk hazudik, de a rögtön az elején benne található mandiner link igenis megemlíti, hogy nem szépségkirálynővé választották, hanem Miss Greater Derry-t kapott. Igaz, ott is próbálják ezt nem kiemelni, hátha félreértik az olvasók.

Vagyis a saját magad által hivatkozott oldal is meghazudtol téged. Szövegértésből egyes.

"mennyire nem csodálkozom, hogy 4 évente felmossuk veletek a padlót"

Szóval fideszes vagy. Ez megmagyarázza, hogyan lehet, hogy nem megy az értő olvasás.

2022. nov. 19. 08:16
 43/52 anonim ***** válasza:
100%

"Nem unjátok már a valóság letagadását? :D"

Kérdi ő.

2022. nov. 19. 08:42
 44/52 A kérdező kommentje:

Akkor nyilván a Miss Universe sem egy szépségverseny, hanem milyen verseny is... hát, ahol Miss Universe-t választanak :D

Én örülök, hogy a te fajta embertípusoddal van teli az ellenzéki oldal, ezért lehet röhögve felmosni veletek minden egyes választáson.

2022. nov. 19. 09:03
 45/52 anonim ***** válasza:
96%
#44 Ki kell, hogy ábrándítsalak, nem azért lehet. Azért lehet, mert arányaiban világviszonylatban is kirívó mennyiségű, naiv és megvezethető ember lakik az országban.
2022. nov. 19. 09:56
 46/52 A kérdező kommentje:
Nekem igazából mindegy, hogy hogyan minősíted magad, a tények tények maradnak.
2022. nov. 19. 10:06
 47/52 anonim ***** válasza:
96%

#44 A Miss Greater Derry egy ösztöndíj, nem szépségverseny.

A személyeskedéseddel csak magadat járatod le. Itt is és a többi (ugyanezen témában már kiírt) kérdésed alatt is.

Ennyire nincs látogatottsága a mandínernek, hogy rajtad keresztül itt kényszerül olvasottságot szerezni?

Vagy csak hiányzott a napi "kétperces gyűlölet" (lásd: Orwell 1984, ha esetleg olvastad volna).

2022. nov. 19. 10:57
 48/52 A kérdező kommentje:
A Miss Greater Derry egy szépségverseny, amely győztesének jár egy ösztöndíj. Hiába magyarázzátok a magyarázhatatlant, magatokat égetitek le.
2022. nov. 19. 12:00
 49/52 anonim ***** válasza:
95%
Ismételgesd sokat, hátha a végén magad is elhiszed!
2022. nov. 19. 12:33
 50/52 anonim ***** válasza:
87%
#46 Hijj, de frappáns visszavágás! Na, most aztán megkaptam! Na, mindegy félrevonulok nyalogatni a sebeimet.
2022. nov. 19. 12:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!