Most akkor én transzfób vagyok?
Figyelt kérdés
Nem akarok megbántani senkit, de én kifejezetten rosszul vagyok a transzoktól. Amikor egy férfi női ruhában affektál pl. Amikor megtudtam egy ismerősömről, hogy transz, és érthetővé vált az addigi furcsasága, konkrétan émelygett a gyomrom. Nem tehetek róla, de én egyszerűen fizikailag nem bírom őket.
Ettől most rossz ember vagyok?
2022. ápr. 13. 22:45
2/44 anonim válasza:
Nem, természetes reakció, amiről nem tehetsz.
3/44 A kérdező kommentje:
#1: De nem tehetek róla, hogy így érzek feléjük.
2022. ápr. 13. 22:48
4/44 anonim válasza:
Senki se született transzfóbnak, szóval de, tehetsz róla.
5/44 A kérdező kommentje:
#4: De nem arról van szó, hogy bántom őket, hanem egyszerűen ilyen reakciót váltanak ki belőlem, hogy fizikailag nem vagyok jól. Ez nem döntés kérdése.
2022. ápr. 13. 22:50
6/44 Fulár válasza:
Ha ez vígasztal akkor ezzel nem vagy egyedül.És tarhat bârki rossz embernek de én egyszerűen el sem tudom mondani,hogy mennyire tele van a brém ezzel a gender âmokfutâssal ami jelenleg az egész vilâgon zajlik!És lassan mi maradunk kissebbségben és minket bélyegeznek majd rossz embernek.
7/44 A kérdező kommentje:
#6: De nem értem, most engem mért tartanak rossznak. Én még csak nem is bántottam őket, csak egyszerűen fizikailag rossz hatással vannak rám.
2022. ápr. 13. 22:51
8/44 anonim válasza:
Jó, csak meg ne lepődj, ha valaki utcán leokádja a lábadat, mert olyan ronda vagy. Ő se tehet róla.
9/44 A kérdező kommentje:
#8: De én nem ítélem el, ha rondának tart, az ő dolga. Ha nem bánt érte, akkor mi bajom lenne vele? De nem értelek egyébként se. Szerinted az érzéseimről, fizikai reakcióimról tehetek? Ezek nem tudatos dolgok.
2022. ápr. 13. 22:55
10/44 anonim válasza:
Persze, hogy tehetsz. Ha pl. autós vagy, és utálod a tömegközlekedőket, az azért van, mert buta vagy, beképzelt vagy, és valószínűleg kb. soha nem használtál még tömegközlekedési eszközt.
A transzfóbia pont ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!