Most akkor én transzfób vagyok?
Nem akarok megbántani senkit, de én kifejezetten rosszul vagyok a transzoktól. Amikor egy férfi női ruhában affektál pl. Amikor megtudtam egy ismerősömről, hogy transz, és érthetővé vált az addigi furcsasága, konkrétan émelygett a gyomrom. Nem tehetek róla, de én egyszerűen fizikailag nem bírom őket.
Ettől most rossz ember vagyok?
Most akkor a pszichológiai betegek közé sorolod magad, ahová a pedofilok meg a pszichopaták tartoznak?
Bárhogy is próbálod evolúciósan megmagyarázni a rasszizmust, nem fog menni. Olyannyira nem, hogy magad is egy Homo sapiens és egy Homo neanderthalensis szexuális együttlétéből jöttél létre. Szóval ilyen, hogy természetes rasszizmus nem létezik. Most akkor már kijelenthetjük végre, hogy beteg vagy?
És ha tegyük fel így van. A rasszizmus ettől legitimmé válik? A nők megerőszakolása is evolúciós előny.
Sehogy, ha valaki a 27. kommentnél kapcsolódik be egy vitába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!