Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most akkor én transzfób vagyok?

Most akkor én transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

Nem akarok megbántani senkit, de én kifejezetten rosszul vagyok a transzoktól. Amikor egy férfi női ruhában affektál pl. Amikor megtudtam egy ismerősömről, hogy transz, és érthetővé vált az addigi furcsasága, konkrétan émelygett a gyomrom. Nem tehetek róla, de én egyszerűen fizikailag nem bírom őket.

Ettől most rossz ember vagyok?

2022. ápr. 13. 22:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
11%

Most akkor a pszichológiai betegek közé sorolod magad, ahová a pedofilok meg a pszichopaták tartoznak?

2022. ápr. 13. 23:50
 22/44 A kérdező kommentje:
#21: Nem. Pszichológiáról beszélek, nem pszichiátriáról. A gyermekeknek pl. még nincs kialakulva a félelemérzetük, az csak később alakul ki. Lehetséges, hogy a rassizmusért és transzfóbiáért felelős természetes, egészséges pszichológiai funkciók se gyerekkorban alakulnak ki, hanem később.
2022. ápr. 13. 23:53
 23/44 anonim ***** válasza:
90%
Maga a transzfób és homofób is egy új, valóságban nem létező, mesterségesen létrehozott bullshit. Ez kb. olyan mintha azt mondanánk az összes transzra hogy mind heterofób.
2022. ápr. 13. 23:56
 24/44 anonim ***** válasza:
3%

Bárhogy is próbálod evolúciósan megmagyarázni a rasszizmust, nem fog menni. Olyannyira nem, hogy magad is egy Homo sapiens és egy Homo neanderthalensis szexuális együttlétéből jöttél létre. Szóval ilyen, hogy természetes rasszizmus nem létezik. Most akkor már kijelenthetjük végre, hogy beteg vagy?

2022. ápr. 14. 00:01
 25/44 A kérdező kommentje:
#24: Könnyen lehet, hogy evolúciós előnye volt a rasszizmusnak, mert az eltérő külsődleges jegyek, viselkedés ellenséges törzsre utalt, ami veszélyt jelent, és ezért kialakult erre egy reakció.
2022. ápr. 14. 00:05
 26/44 anonim ***** válasza:
4%

És ha tegyük fel így van. A rasszizmus ettől legitimmé válik? A nők megerőszakolása is evolúciós előny.

2022. ápr. 14. 00:08
 27/44 anonim ***** válasza:
82%
26. Hogy jön a rasszizmus és a nők megerőszakolása a transzokhoz?
2022. ápr. 14. 00:13
 28/44 anonim ***** válasza:
19%

Sehogy, ha valaki a 27. kommentnél kapcsolódik be egy vitába.

29/44 A kérdező kommentje:
#26: Nem mondtam, hogy a rasszizmus ettől jó dolog. De érthető, hogy ha sötét bőrű embert látok, aki kihívóan jár, akkor fokozottan figyelni kezdek. És lehet, hogy a transzok iránti ösztönös reakcióm is valami hasonló okból jön.
 30/44 anonim ***** válasza:
79%
#28 Sehogy. Én is így gondoltam :-)
2022. ápr. 14. 00:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!