Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most akkor én transzfób vagyok?

Most akkor én transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

Nem akarok megbántani senkit, de én kifejezetten rosszul vagyok a transzoktól. Amikor egy férfi női ruhában affektál pl. Amikor megtudtam egy ismerősömről, hogy transz, és érthetővé vált az addigi furcsasága, konkrétan émelygett a gyomrom. Nem tehetek róla, de én egyszerűen fizikailag nem bírom őket.

Ettől most rossz ember vagyok?

2022. ápr. 13. 22:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
21%

El tudnád fogadni, ha kiderülne, hogy rossz ember vagy? Mert egy olyan vita teljesen felesleges, aminek végkimenetele a te hiúságod miatt kizárólag az lehet, hogy nem vagy rossz ember.

2022. ápr. 14. 00:20
 32/44 A kérdező kommentje:
#31: Ha szerinted rossz ember vagyok olyasmi miatt, amiről nem tehetek, akkor milyen jogon kardoskodsz a transzok mellett? Akkor őket is lehet utálni olyasmi miatt, amiről nem tehetnek, nem? Vagy csak engem?
2022. ápr. 14. 00:28
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem vagy ettől rossz ember, csak ne próbáld meggyőzni az ilyen lmbtqstb aktivistákat mert úgy sem fog sikerülni.
2022. ápr. 14. 00:30
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

De már kétszer elmondtam, hogy igenis tehetsz róla. És te se cáfoltad ezt meg eddig. Legalábbis egyik cáfolatodban se voltál biztos te magad se.

2022. ápr. 14. 00:33
 35/44 A kérdező kommentje:
#34: Az érzéseimről tehetek szerinted? A transzok meg nem tehetnek róla?
2022. ápr. 14. 00:35
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

papoltok a nagy elfogadásról, akkor ti meg fogadjátok el, hogy nem mindenki van oda értetek, na ez miért olyan nehéz?

Vagy csak egy irányba menjen ez a nagy elfogadás?

2022. ápr. 14. 00:39
 37/44 anonim ***** válasza:
95%
Én nem is tudom kiirtani magamból ezeket az érzeseket, szoktam próbálni. Aki nem ilyen , lehet bármilyen szép lány is, nem megy. De nem bántok ez miatt senkit, viszont én sem tehetek erről.
2022. ápr. 14. 02:55
 38/44 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy rossz ember, csak viseld el azokat, akik elviselik a transzokat! :)

Remélem érted az iróniát...

2022. ápr. 14. 05:59
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, csak elmentem aludni, mert már untam, hogy állandóan ezt hajtogatod, hogy nem tehetsz az érzéseidről. Az érzéseid oka te magad vagy. Pl. a transzokkal kapcsolatban meglehetősen buta vagy, és nem is akarsz ezen változtatni. Mikor leírtam, hogy a transzok és melegek nem játsszák meg magukat, ugyanúgy hajtogattad, hogy affektálnak meg megjátsszák magukat.

2022. ápr. 14. 07:47
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
A libsiknek minden normális ember "transzfób". Valójában ilyen fogalom nem létezik, mert transzok sem léteznek - hacsak nem illetjük ezzel a szóval azt a betegséget, amikor valaki más neműnek képzeli magát, mint amilyen.
2022. ápr. 14. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!