Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most akkor én transzfób vagyok?

Most akkor én transzfób vagyok?

Figyelt kérdés

Nem akarok megbántani senkit, de én kifejezetten rosszul vagyok a transzoktól. Amikor egy férfi női ruhában affektál pl. Amikor megtudtam egy ismerősömről, hogy transz, és érthetővé vált az addigi furcsasága, konkrétan émelygett a gyomrom. Nem tehetek róla, de én egyszerűen fizikailag nem bírom őket.

Ettől most rossz ember vagyok?

2022. ápr. 13. 22:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
92%
Tehát arra gondolsz, mindenkinek ki kell próbálni egy transzot úgy mint az autósnak a tömegközlekedést, hogy megvilágosodjunk?
2022. ápr. 13. 23:07
 12/44 anonim ***** válasza:
16%

Arra gondolok, hogy ha már ilyen alja emberek vagytok, akikben hányingert kelt más embertársuknak pusztán a léte, akkor igen, ki kellene próbálnotok olyan értelemben, hogy találkoztok néhánnyal, elbeszélgettek, és meglátjátok, hogy semmi hányingerkeltő nincs bennük.

2022. ápr. 13. 23:10
 13/44 anonim ***** válasza:
86%
#12 Az a gond hogy te vagy alja ember, és észre sem veszed! Ellenszenvet váltotok ki másokban, de nem azért mert hányingerkeltőek vagytok hanem a stílus, ahogyan előadjátok önmagatok, és elvárjátok hogy mindenki tapsoljon.
2022. ápr. 13. 23:19
 14/44 A kérdező kommentje:
#12: Írtam, hogy volt ilyen ismerősöm, aki már kezdettől furcsa volt. Amikor megtudtam, hogy transz, konkrétan a gyomrom rossz volt. Lehet, hogy ezt a transzok nem érzékelik, hogy miért számítanak furcsának, de attól még a normális emberek érzékelik. Legfeljebb a politikai korrektség jegyében nem mutatják ki.
2022. ápr. 13. 23:26
 15/44 anonim ***** válasza:
18%

"hanem a stílus, ahogyan előadjátok önmagatok"

Ez a következő tévedésed, hogy szerinted a transzok megjátsszák magukat. Tudom, hogy most ezt nem hiszed el nekem, de így van. Se a melegek se a transzok nem azért mozognak vagy beszélnek úgy, ahogy, mert ők ezt előadják, hanem mert nekik ilyen adottságok jutottak. De tudom, hogy te ezek után is a fundamentalista konzervatív álláspontot fogod szajkózni, miszerint igenis megjátsszák magukat.

2022. ápr. 13. 23:29
 16/44 A kérdező kommentje:
#15: Lehet, hogy nem játsszák meg magukat, de attól még furcsák a normális emberek szemében. Van, aki kevésbé akad ki rajtuk, van, aki pedig rosszul van tőlük, mint én. Egyébként nekem pedig olyan adottság jutott, hogy én rosszul vagyok az ilyesmitől.
2022. ápr. 13. 23:31
 17/44 A kérdező kommentje:
Jobban meggondolva lehet, hogy van olyan transz, aki nem zavarna, mert annyi van, hogy furcsa, más neműnek érzi magát, de egyébként normálisan viselkedik, mint ahogy melegek között se mindenki ilyen perverz tekintetű, affektálós, hanem vannak normálisak is. De amikor egy transz megjátssza magát nőnek, miközben messziről látszik, hogy férfi, vagy ő most tökéletes nőnek mutatja magát, miközben nem az, attól kiráz a hideg.
2022. ápr. 13. 23:42
 18/44 anonim ***** válasza:
28%
Ha rosszul vagy a transzoktól, akkor fóbiás vagy, igen.
2022. ápr. 13. 23:43
 19/44 anonim ***** válasza:
16%

De, tehetsz róla, mint már mondtam. Senki se születik se transzfóbnak, se homofóbnak, se rasszistának. Nézd meg az óvódásokat, hogy minden probléma nélkül játszanak a fekete társukkal. Magam is emlékszem gyerekkoromból, hogy csak évekkel később tudatosult bennem, hogy némely gyereknek azért van sötétebb bőre, mert cigány. Azelőtt nem tulajdonítottam semmit a színének.

Szóval a transzfóbiádat valamikor magadra szedted a SAJÁT HIBÁDBÓL.

2022. ápr. 13. 23:45
 20/44 A kérdező kommentje:
#19: Lehet, hogy ezek a pszichológiai jelenségek, amik a rasszizmus és transzfóbia okozói, csak később, pl. kamaszkorban kezdenek kialakulni. Egyébként pedig, ha igazad is lenne, miért az én hibámból? Nem lehet, hogy az ő hibájukból? Hogy ők azok, akik úgy viselkednek, ami nem természetes?
2022. ápr. 13. 23:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!