Transzfóbnak számítok, ha nem ismerek el egy transz nőt igazi nőnek?
(Transz férfit se férfinek)
Cisz hetero férfiként szabályosan undorodok a gondolattól, hogy én kapcsolatba kerüljek egy transz nővel. Megtiltanám, hogy részt vegyenek női sportversenyeken, szépségversenyeken stb. Jogilag nem ismerném el nőknek őket.
Ugyanakkor ha meglátok egy csajnak öltözött férfit, még nem fogok rátámadni meg hasonlók. Szóval ha valaki csajnak hiszi magát, akkor felőlem öltözzön annak... de én nem fogom csajnak tartani, meg nem is viselkedek úgy vele.
#13: "Akkor mitő lenne? Én például ha meglátok egy ilyet ott verem agyon ahol meglátom, mégsem vagyok transzfób, csak igazságos"
De hisz meg is válaszoltad, hogy mitől vagy transzfób. Hogy nem bírod elviselni a jelenlétüket, illetve a létezésüket. Bár a transzfóbia csak egy tünet, valószínűleg súlyosabb problémáid vannak a háttérben. Szerencsére az ilyesmi kezelhető, vannak erre specializált orvosok, úgyhogy semmi baj.
"Nem is kell, hiszen ők tarnsznők!"
Nem létezik ilyen jogi fogalom, hogy "transznő". Vagy férfinak, vagy nőnek kell elismerned őket jogilag, más lehetőség nincs.
"Ja, embereket a nemük alapján eltiltani különböző versenyektől, lehetőségektől teljesen normális"
Sakk versenynél nem, de női boxra ne mehessen már a szörös muszklis "Mariska"!
Amugy meg, a kérdező nem transzofob de itt egy csomó válaszoló az, legalábbis azok akik halál büntetést emlegetnek. Tessék látni a különbségeket, ha már itt vannak.
"Sakk versenynél nem, de női boxra ne mehessen már a szörös muszklis "Mariska"!"
Persze hogy ne mehessen, de a transz nők igenis mehessenek. Mivel nőnek néznek ki, nőként élnek, férfi boxmeccsre a büdös életben nem fogják őket beengedni, marad nekik a női. Ha a férfire a külsejük miatt nem mehetnek, a nőire meg a transzfóbok miatt, akkor mi a szart csináljanak?
" Mindennapi életben én se használom ezt a szót, csak most ilyen témához illik. "
Miért? Van értelme? Létezik nem cisz hetero? A cisz hetero a szexuális perverzek szerint az aki heteroként született. De itt ellentétben vannak magukkal. Létezik olyan, aki nem heteroként született és hetero ?
33-as vagyok. Kiegészítem, ha nem lenne mindenkinek világos. A genderizmus szerint, akinek már volt homo fantáziája az homo. Nem lehet hetero. Szerintük ha már valaki heteroként értelmezte magát, akkor már az lesz élete végéig csak elnyomja magában. Ezért a saját értelmezésük alapján nem lehet senki nem cisz hetero. Hiszen aki hetero lett az már homo.
Kb ennyit a kifordított logikájukrókl [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!