A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?
Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.
Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.
Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.
48: nem olyan nagyon sok az. Ők viszont természettől fakadóan képesek lennének erre, csak valami komplikáció miatt mégsem. De annak nem az az oka, ők eleve férfiak.
Hiába magyarázod az elmebajt, messze természetellenes és beteg az egész átműtés témakör.
Azt nem értem csak, és bennem ez óriási kérdés, hogy miért a testet kell hozzáigazítani az agyhoz, és miért nem az agyat a testhez? Miért veri a nyálát komplett LMBTQ tábor, amikor valaki felveti a pszichiátriai kezelés vagy erre irányuló kutatás lehetőségét?
Miért kell rögtön kizárni azt a lehetőséget, hogy a transz illető fejében van a probléma, nem a testében?
45-ős.
Nem lehetne magyart linkelni?
#50 az megvan, hogy az agy a "központ", ugye? Annak a működése irányít. Nem fordítva.
#51 elég nagy az arány, és ez csak nő. A férfiak között is egyre több a terméketlen. Tehát, akkor ők nem nők vagy férfiak a te logikád szerint?
#52 mert az agyi struktúrákat nem lehet átalakítani? Ez mondjuk felmerült benned? És továbbra is. Bizonyítékot kértél, én meg bizonyítékot szolgáltattam. Szívesen.
55-ös.
Akkor csak foglald össze hogy mit akartál közölni pl. a tiktokkal, a 43-as válaszomhoz.
Ez nem egy rendellenes szindroma?
És ez is csak kisebb változásokkal jár.
Nem értem ez hogyan jön a 43-as válaszomhoz.
De köszönöm az össze foglalodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!