Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak milyen...

A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.

Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.

Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.

2023. júl. 11. 19:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/261 anonim ***** válasza:
75%

23-as vagyok

#25 Örülök hogy így gondolod. 😊

A kommunikáció nagyon fontos ilyenkor, és ez az egyetlen út amivel megtalálhatód a mögöttes filozófiát amit keresel.

Sokan kritizálják a prideot, én sem szeretem amit a többségük produkál, sőt kevésbé sem értem a nagy részét de hallottam olyat hogy sok anyuka, szülő tudott itt beszélgetni egymással , mert hasonló helyzetekben voltak a gyermekekkel (melegek) . Te is megpróbálhatsz itt még több transznemű emberrel találkozni és beszélgetni erről. Ha racionális gondolkodó vagy és nem túlságosan érzelmi gondolkodó akkor nem tud majd semelyik se a végtelen gender ideologiába süllyeszteni.

2023. júl. 11. 20:18
 32/261 anonim ***** válasza:
35%

"Ha a kormány ellenségképet tud gyártani belőlük, akkor bizonyára nem bűntelenek"

A nem fidesz fiòkpàrti MHMes szòf.sàsàt hallhattuk 🤡

2023. júl. 11. 20:19
 33/261 anonim ***** válasza:
92%

"ha már wikit linkelsz, akkor te is nézz utána annak, hogy a genderideológiának, konstruktivizmusnak kik voltak a szellemi alapítói."

Ennek mi a jelentosege?

2023. júl. 11. 20:49
 34/261 anonim ***** válasza:
2%
33-as, rengeteg. De te ehhez vagy kicsi vagy, vagy te is az vagy😂
2023. júl. 11. 20:56
 35/261 anonim ***** válasza:
96%
#34 Ilyen hozzáállással nem tudom, miért szólsz hozzá bármilyen vitához. Ha nem tudsz érdemben válaszolni, érvelni, akkor legalább ne szemeteld tele a netet az értelmetlen beszólásaiddal.
2023. júl. 11. 21:10
 36/261 anonim ***** válasza:
93%

Fogalmi zavart az eredményez, hogy néhány éve szeretett kormányotok beszüntette a jogi nemváltás lehetőségét. Ezzel gyakorlatilag ők azok, akik ellehetetlenítik transzok elfogadását, és így létrejön az a teljesen abszurd helyzet, hogy rákényszerítik a társadalmat arra, “észrevegyék” a transzokat, miközben 1-2 kivételtől eltekintve totál feltűnés mentesen el tudnának vegyülni a tömegben.

Hála égnek rám nem vonatkozik ez az egész, évekkel a törvénymódosítás előtt túl voltam a jogi, a hormonális és a műtéti nemváltáson is, az tudja rólam a transz hátteremet, akinek én elmondom. Annál inkább a hideg kiráz, ha belegondolok, hogy az én kinézetemmel, fellépésemmel, stb… akár nőnek is kezelhetnének, lépten nyomon megalázva és akár fizikai veszélynek kitéve engem. Szerinted ez egy normális, logikus lépés a kormány részéről, miközben állandóan arról vonyít, hogy mindenki kezelje magánügyként? Tényleg érdekelne erről a véleményed. Egyáltalán mi közöd van neked ahhoz, hogy a taxisofőr, a gyógyszerész, a házad tervezőmérnöke milyen kromoszómakészlettel rendelkezik? Ha a válaszod az, hogy semmi, akkor miért is ne állhatna az irataiban a kinézetével konform név, és nem?

Ami a vallásos hasonlatodat illeti, nagyon sok gyakorló vallásos transzot ismerek mindenféle egyházból és felekezetből. Sőt, most kapaszkodj, én pl teológiát végeztem és vallási vezető vagyok. Prédikálok, istentiszteletet vezetek, lelki segélyt adok, tanítok, stb… De mondok jobbat, nem én vagyok az egyetlen. Több transz vallási vezetőt ismerek személyesen is, igaz, Magyarországon csak egyet (ettől persze még simán lehet több is). Természetesen sem az én, sem a másik illető paramétereit nem fogom megadni, nehogy be lehessen lőni, hogy milyen egyházakról van szó. Én ugyan most éppen nem Magyarországon élek, de ki tudja mit hoz a jövő, nem lenne jó kicsinálni magam.

2023. júl. 11. 22:43
 37/261 anonim ***** válasza:
92%
Kinek van igaza, több évtizedes kutatásnak, tapasztalatnak vagy annak a 80-as IQ-s szélsőjobbosnak, aki minden konteót elhisz?
2023. júl. 12. 00:32
 38/261 A kérdező kommentje:

34: leírtam neki, amiről kérdezett, hogy amiben ő hisz, annak mégis mik és kik a szellemi alapítói. Konkrétan pedofíliát támogató arcok.

Mivel ezt kínos lenne beismerni, így jön a hülyének nézés, hogy hogy jön ez ide. Pont az a sunyi érvelési módszer, amire a legelső válaszoló is rátapintott.

2023. júl. 12. 13:41
 39/261 anonim ***** válasza:
92%

#34. Nem, valójában zéró.

Szerinted bárki azért lett transznemű, mert ezeknek az embereknek a munkásságát követte és az tetszett neki? Vagy pedig azért, mert az diszforikus érzésük van a testükkel kapcsolatban, más neműnek érzik magukat, stb?

Szerinted melyik a reálisabb?

2023. júl. 12. 13:45
 40/261 anonim ***** válasza:
65%

"Ha nem tudsz érdemben válaszolni, érvelni, akkor legalább ne szemeteld tele a netet az értelmetlen beszólásaiddal"

Mit vársz egy ostoba éretlen jobber hulladéktól?

2023. júl. 12. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!