Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Unatkoztok, terfek?

Unatkoztok, terfek?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy egy-két nap alatt hat-hét uszító, manipulatív kérdés is megjelenik transzneműség/gender témában, általában a mandinerre, vagy hasonló hiteles "hírforrásra" utalva, utána napokig semmi és ez rendszeresen előfordul. Ilyenkor van szabadnapotok és unalmatokban nem tudtok mit kezdeni magatokkal, vagy esetleg központilag kaptok valamilyen utasítást, hogy milyen kérdéseket kell kiírni a gyakorira?

2022. dec. 7. 18:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nem terfek csinálják, hanem ilyen Részeges Pisták Nyírparasznyáról, akiknek kimosta az agyát a Fidesz az LMBT-s, migránsos, Sorosos rettegtetéssel.
2022. dec. 7. 18:08
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Itt van pl. a 30%-os és az 50%-os troll. Minden választ lepontoznak ami nem szélsőjobboldali és nem isteníti a Fideszt és Oroszországot.
2022. dec. 7. 18:09
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Mi az a terf?
2022. dec. 7. 18:11
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
#3 Transzokat Kizáró Radikális Feminista
2022. dec. 7. 18:11
 5/21 anonim ***** válasza:
29%
Én szoktam kiírni ilyen kérdéseket, amikor olyan hírrel találkozom, ami felbosszant. De amíg nem fogjátok fel, hogy szerintünk éljen egy transz, ahogy akar, de nem kényszeríthet másokat, hogy olyan neműnek fogadják el, amilyennek ő hiszi magát, addig nem lesz béke.
2022. dec. 7. 18:16
 6/21 anonim ***** válasza:
6%
Az nem tkrf ?
2022. dec. 7. 18:17
 7/21 anonim ***** válasza:
13%
Mi az a transz az a homokos?
 8/21 anonim ***** válasza:
66%

#5 Miért írsz ki ilyen kérdéseket amikor felbosszant valami hír? Miért nem meditálsz amíg nem bosszant fel, vagy egyszerűen hagyod figyelmen kívül?

Én is ezer dolgot találnék ami felbosszant, de amikor látom, hogy valami így kezdődik, akkor elkapcsolok. Olyan sok stressz van alapból az életben, nem kell még rá az is, hogy bosszantó dolgokat olvasgassak.

9/21 anonim ***** válasza:
87%
#6 A rövidítés eredetileg angolul van: Trans Exclusionary Radical Feminist
2022. dec. 7. 18:18
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
#8: Mert valakivel meg kell beszélnem, ami dühít.
2022. dec. 7. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!