A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?
Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.
Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.
Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.
"De te megint olyan dologgal próbálsz vitatkozni, amit senki nem állított rajtad kívül. Miért nem nyitsz erre egy saját fórumot, ahol saját magaddal boxolhatsz?"
Nem vitatkozom hanem probáltam megérteni hogy ezzel hogy:"Ami a hozzászólásod többi részét illeti: szerintem menj aludni." mit probáltál mondani. Elég homályos, és nincsen nagyon kifejtve, szóval meg probáltam kitalálni. Ezért kérdeztem.
Ha azt szeretnéd hogy rendesen válaszóljak, fogalmaz konkrétabban és ne osztogassad a homályos kis beszólásaidat csak mert menőnek érzed magad tőle.
#91 Nem abban kell ezt mérni, hogy összeomlik-e tőle a gazdaság vagy nem. Ez a tipikus 1 bites gondolkodás, amiben nem létezik átmenet csak a 0 és az 1. Igenis hiányozna a 200 ezer munkavállaló és adófizető az országból is és a befizetett adójuk az államkasszából is. De ezt már leírtam, csak ismételem magam. Azok is hiányoznak, akik már elmentek és akik folyamatosan mennek el.
Meg annyira értelmetlen az, amiért te el akarod őket küldeni. A saját nemükhöz vonzódnak, ezért szerinted ne legyenek itt. Ebben k.rvára semmi logika nincs. Egyszerűen értelmetlen.
Most meg te vitatkozol olyan állitásokkal amiket nem is mondtam.
Természetesen nem akarom őket elküldeni.
Csak hülyeségnek tartottam hogy azt mondod hogy szükségünk van rájuk, mikor nincsen.
És ami az állam kasszát jelenti, mint már mondtam még csak megremegni sem remegne tőle, hiszen eleve már sokan elhagyták az országot, többen mint akiket emlitettél. Az állam kasszára a kormány és az elhibázott gazdasági lépései voltak hatással, nem a hiányzó 3%-nyi ember.
#93 "az állam kasszát jelenti, mint már mondtam még csak megremegni sem remegne tőle"
Én meg az előbb mondtam el, hogy nem 0-ban és 1-ben kellene gondolkodni, hanem a két véglet közti átmeneteket is figyelembe kellene venni. Rossz lenne az országnak, ha elmennének? Rossz lenne. Ennyi.
Akkor áruld már el, hogy mi a bajod velük?
"Én meg az előbb mondtam el, hogy nem 0-ban és 1-ben kellene gondolkodni, hanem a két véglet közti átmeneteket is figyelembe kellene venni."
És? A meg se remegne alatt, pont hogy nem 0 vagy 1-et mondtam.
" Rossz lenne az országnak, ha elmennének? Rossz lenne. Ennyi."
Nem lenne. Ennyi.
"Akkor áruld már el, hogy mi a bajod velük?"
Velük? Semmi. Veled? Hogy hülyeségeket beszélsz. Vannak vagy nincsenek, nem jelentenek se rosszat sem jót.
Tessék?
Max annyira mint te.
Láttam egy állitást ami zavart, is kifejeztem az ellen véleményem.
Ember a fidesz ugy lopkodja a milliokat, mint ahogy az öreg asszonny ossza szét a cukorkát.
Igen, vallom hogy az a 20 milliárd már igazán nem számitana, amugy sem a gazdaságra menne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!