Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak milyen...

A liberálisoknak milyen konkrét bizonyítékaik vannak arra, hogy létezik "transzneműség"?

Figyelt kérdés

Azt gondolom, hogy lehetetlenség kikutatni olyat, hogy valaki, aki férfi testben él lehet-e nő, ha annak érzi magát, egész egyszerűen azért, mert ez színtisztán hitbéli kérdés.

Ha van az asztalon egy alma, de valaki azt állítja róla, hogy körte, nekem pusztán hitre van szükségem ahhoz, hogy az érzékszerveim által felfogott jeleket én alma helyett a körte fogalmi meghatározásával cseréljem fel. A tudomány el fogja tudni az almáról mondani, hogy vannak közös részei a körtével, pl. mindkettő gyümölcs, de azt soha nem fogja tudni "bizonyítani", hogy az márpedig körte, mert az kizárólag rám van bízva, hogy mit definiálok annak.

Ennek ellenére a liberális-LMBTQ oldalról mindig az állítólagos tudományra hivatkozást hallom, mint ultimate érvet arra, hogy az alma körte is lehet.

2023. júl. 11. 19:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/261 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
0%

Már ha adó fizetők az utolsó szálig.

És de igazam van, ha eltünne a társadalom 3 %-ka, az még nem okozna különösebben kárt a gazdaságba.

2023. júl. 15. 16:27
 102/261 anonim ***** válasza:
100%
Kárt a gazdaságba?
2023. júl. 15. 16:59
 103/261 anonim ***** válasza:
100%

A társadalomnak 3 százaléka, de a dolgozó, adót fizető embereknek ez legalább 5-6%-a.

De örülök, ha szerinted olyan jól áll a magyar gazdaság, hogy havi 20+ milliárd kiesés az meg se kottyanna neki.

2023. júl. 15. 20:27
 104/261 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
27%

"A társadalomnak 3 százaléka, de a dolgozó, adót fizető embereknek ez legalább 5-6%-a."

Engem érdekelne hogy honnan veszed hogy ezek a melegek összese mind szorgos munkás adó fizető?

Azt igy vágod hogy MAGYAR melegekről van szó, igaz?

"De örülök, ha szerinted olyan jól áll a magyar gazdaság, hogy havi 20+ milliárd kiesés az meg se kottyanna neki."

Egy ideje már cseszegetsz, hogy olyan állitásaiddal vitatkozok, amiket nem mondtál. Hadd viszonozzam.

Nem mondtam hogy hogy a gazdaságunk annyira jól állna. Azt mondom hogy a kormány emberek annyit lopnak hogy az a 20 milka, már nem oszt nem szoroz. Valamint, rajtuk kivül is van egy csomó szerencsétlen az országban, akiknek az adója adja a gazdaságot. Érted amit mondtam?

2023. júl. 15. 20:49
 105/261 anonim ***** válasza:
100%

20 milka?

Milliárd!

És te írtad, hogy "nem okozna különösebben kárt a gazdaságba"N.

2023. júl. 15. 20:54
 106/261 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
50%

"20 milka?

Milliárd!"

Igen, a milka annak a röviditése akart lenni. Nálam ez a röviditése. Nem a csokira gondoltam.

"És te írtad, hogy "nem okozna különösebben kárt a gazdaságba"N."

Igen ezt írtam. Ez most szembe megy valamelyik más állitásommal?

Nézd már a 106-odik kommentnél tartunk, én szerintem mind kettőnknek jobb lenne, ha valami más kérdés alatt, másokat cseszegetnénk.

Egyikünk sem ért rendesen hogy a másiknak mi a baja.

Bocs, és viszlát!

2023. júl. 15. 21:44
 107/261 anonim ***** válasza:
100%

#104 "Egy ideje már cseszegetsz, hogy olyan állitásaiddal vitatkozok, amiket nem mondtál. Hadd viszonozzam."

Az én voltam, nem a 103-as. Most már valaki mással vitatkozol, az én utolsó hozzászólásom a 100-as volt.

2023. júl. 16. 06:07
 108/261 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
39%

Á, elnézést csak pont annyi a pipátok.

Akkor neked is viszlát!

2023. júl. 16. 06:45
 109/261 anonim ***** válasza:
100%
És még a 105-ös meg a 103-as sem ugyanaz :)
2023. júl. 16. 07:25
 110/261 harminezer oxigén ***** válasza:
91%

hihi (bocsi)

én pont ezért írom alà a hsz-eket (és màr a felhasznàló nevet is làthatóvà tettem)

mégis, pàrszor màr megkaptam hogy csak provokàlok vele 🤣

2023. júl. 16. 08:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!