Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red flag?"
#41: Értem. A legnagyobb balos ellenzéki párt elnökéről beszélünk, csak úgy mondom.
De a lepontozásokból látom, hogy fáj az igazság...
Amúgy én a kérdezőhöz hasonló a véleményem. Mondjuk nálam a vallásosság(bármilyen), lmbtq közösség elutasítása is kizáró ok.
Nekem személyesen a párom, az a szellemi társam is. Ehhez még elengedhetetlen, hogy kulturáltan, érdemben tudjunk vitatkozni, akár közéleti témákról is. Na nekem nincs olyan fideszes az ismerősi körömben, aki ennek a feltételnek megfelel. De hasonló okokból kizárt, hogy nyissak olyan ember felé, aki elzárkózik a politikai véleményformálástól, mondván, hogy őt ez nem érdekli. Egyszerűen ellenszenves számomra, hogy az életet sok területen meghatározó dologgal valaki ne legyen képbe, ne legyen véleménye róla.
A vallásosságot meg azért zárom ki, mert ebből adódóan olyan nézeteink lennének pl a gyereknevelésről, amiben lehetetlen kompromisszumot találni, mert pl nem tudjuk egyszerre hívőnek és ateistának nevelni a gyereket, csak hogy az alapokat említsem.
A homofóbia meg.... Tisztázzuk, az, hogy nem kúrna azonos neművel, az nem homofóbia. De azt én nem vagyok hajlandó tolerálni, hogy másokat az ízlése miatt utáljon, vagy esetlegesen a jogi és társadalmi megkülönböztetésükkel egyetértsen. Tehát ha azt képviseli, hogy "csinálják a négy fal között, ne házasodhassanak, stb., akkor bocs, de nem én vagyok az ő embere
Igen. Az lmbtq elutasítása se valami pozitív számomra. Szerintem szörnyű hogy itt tartunk.
Hat nemtudom, szerintem manapság mindenki belevisz politikát is az ismerkedésbe meg mindenbe
Végeredményben senki sem tartozik számadással arról, hogy kit miért valaszt és miért utasít el.
Ha valakinek számít a politikai összeférhetetlenség, joga van az alapján dönteni.
Ha nem, ahhoz is joga van.
Senkivel sem kötelező együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!