Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert vannak kiakadva ezen a...

Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red flag?"

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdjük a legelején: számomra instant red flag, ha valaki fideszes. Nem kérek olyan kommenteket hogy "MiERt vAN JoBb?" És társai. Nyilván nem úgy kezdem a beszélgetést, hogy "és te kire szavaztal?" De hogyha szoba jön és valaki mondja hogy o kormányparti akkor az számomra már nem. Én azt gondolom, hogy egy értelmes ember nem hisz ilyeneknek amit a kormány csinal. Valahányszor mondom ezt mindegyik kiakad hogy már pedig ez milyen gaz. Én nem vagyok valami nagy politika fan, ha kérdezik elmondom a véleményemet de manapság ahol ekkora jelentősége van a politikanak, mindenhonnan az folyik lehetetlen hogy ne beszéljük ezt meg veszekedés nélkül azzal aki máshogy gondolja. Lanyok/nok: van még valaki aki hasonlóan gondolja és a pasik mindig kiakadnak ezen? Ellenkező nem válasza is érdekel persze.

2023. ápr. 30. 20:11
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
0%
#38 Nem követem Gyurcsànyt.
2023. máj. 1. 00:53
 42/58 anonim ***** válasza:
21%

#41: Értem. A legnagyobb balos ellenzéki párt elnökéről beszélünk, csak úgy mondom.

De a lepontozásokból látom, hogy fáj az igazság...

2023. máj. 1. 01:02
 43/58 anonim ***** válasza:
22%
A fideszre szavazás, az tényleg olyan brutál sötétséget jelent, hogy nincs olyan szeretet, szerelem, ami azt az értelmi különbséget áttudná hidalni. Tehát biztosan nem érdemes egy ilyenbe belemenni.
2023. máj. 1. 03:20
 44/58 anonim ***** válasza:
100%
#42 Annyira nagy, hogy a felesége elvesztette az előválasztást, nem kicsit, nagyon.
2023. máj. 1. 03:46
 45/58 anonim ***** válasza:
4%
45: szapuljad csak a nőket, oktass ki minket, kérlek. Te teremtés koronája. Így legalább könnyebben felismerjük a fajtádat és elkerülünk jó messzire. Kettőt találhatsz kinek fognak csökkenni a párkapcsolati esélyei..
2023. máj. 1. 13:16
 46/58 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy én a kérdezőhöz hasonló a véleményem. Mondjuk nálam a vallásosság(bármilyen), lmbtq közösség elutasítása is kizáró ok.

Nekem személyesen a párom, az a szellemi társam is. Ehhez még elengedhetetlen, hogy kulturáltan, érdemben tudjunk vitatkozni, akár közéleti témákról is. Na nekem nincs olyan fideszes az ismerősi körömben, aki ennek a feltételnek megfelel. De hasonló okokból kizárt, hogy nyissak olyan ember felé, aki elzárkózik a politikai véleményformálástól, mondván, hogy őt ez nem érdekli. Egyszerűen ellenszenves számomra, hogy az életet sok területen meghatározó dologgal valaki ne legyen képbe, ne legyen véleménye róla.

A vallásosságot meg azért zárom ki, mert ebből adódóan olyan nézeteink lennének pl a gyereknevelésről, amiben lehetetlen kompromisszumot találni, mert pl nem tudjuk egyszerre hívőnek és ateistának nevelni a gyereket, csak hogy az alapokat említsem.

A homofóbia meg.... Tisztázzuk, az, hogy nem kúrna azonos neművel, az nem homofóbia. De azt én nem vagyok hajlandó tolerálni, hogy másokat az ízlése miatt utáljon, vagy esetlegesen a jogi és társadalmi megkülönböztetésükkel egyetértsen. Tehát ha azt képviseli, hogy "csinálják a négy fal között, ne házasodhassanak, stb., akkor bocs, de nem én vagyok az ő embere

2023. máj. 1. 14:41
 47/58 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az a red flag ha valaki politikai témát visz az ismerkedésbe, randiba
2023. máj. 1. 14:45
 48/58 anonim ***** válasza:
88%
Akit zavar, hogy a párjával politizáljon, az tudja magáról hogy a legtöbb ember elborzadna ha meghallaná a véleményét.
2023. máj. 1. 15:14
 49/58 A kérdező kommentje:

Igen. Az lmbtq elutasítása se valami pozitív számomra. Szerintem szörnyű hogy itt tartunk.

Hat nemtudom, szerintem manapság mindenki belevisz politikát is az ismerkedésbe meg mindenbe

2023. máj. 1. 15:25
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Végeredményben senki sem tartozik számadással arról, hogy kit miért valaszt és miért utasít el.

Ha valakinek számít a politikai összeférhetetlenség, joga van az alapján dönteni.

Ha nem, ahhoz is joga van.

Senkivel sem kötelező együtt lenni.

2023. máj. 1. 15:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!