Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert vannak kiakadva ezen a...

Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red flag?"

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdjük a legelején: számomra instant red flag, ha valaki fideszes. Nem kérek olyan kommenteket hogy "MiERt vAN JoBb?" És társai. Nyilván nem úgy kezdem a beszélgetést, hogy "és te kire szavaztal?" De hogyha szoba jön és valaki mondja hogy o kormányparti akkor az számomra már nem. Én azt gondolom, hogy egy értelmes ember nem hisz ilyeneknek amit a kormány csinal. Valahányszor mondom ezt mindegyik kiakad hogy már pedig ez milyen gaz. Én nem vagyok valami nagy politika fan, ha kérdezik elmondom a véleményemet de manapság ahol ekkora jelentősége van a politikanak, mindenhonnan az folyik lehetetlen hogy ne beszéljük ezt meg veszekedés nélkül azzal aki máshogy gondolja. Lanyok/nok: van még valaki aki hasonlóan gondolja és a pasik mindig kiakadnak ezen? Ellenkező nem válasza is érdekel persze.

2023. ápr. 30. 20:11
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
22%
Ez csak terelés az óriási inflacióról.
2023. ápr. 30. 20:13
 2/58 anonim ***** válasza:
25%
Wokenak tetszik lenni?
2023. ápr. 30. 20:14
 3/58 anonim ***** válasza:
38%
Mert ostobák. Azért fideszesek és azért vannak rajta fennakadva. Nálam is red flag.
2023. ápr. 30. 20:14
 4/58 anonim ***** válasza:
30%
Kinek mit intézett a kormánya.
2023. ápr. 30. 20:15
 5/58 anonim ***** válasza:
11%
Mi az a red flag?
 6/58 anonim ***** válasza:
40%
Kb 12 évesen írtam hasonló összeszedettséggel hasonló baromságokat...
 7/58 anonim ***** válasza:
75%

A partszimpatia mindenkepp donto parvalasztasnal.

En se jonnek ossze olyannal akivel nem osszeegyeztetheto a vilag nezetunk. Mihazank, dk, fidesz ezek ki vannak zarva.

Ennel sokkal kisebb dolgokon is fentakadhat egy kapcsolat.

2023. ápr. 30. 20:18
 8/58 anonim ***** válasza:
16%
Mert ti gyurcsányisták hirdetitek a legjobban, hogy mennyire toleránsak vagytok.
 9/58 anonim ***** válasza:
51%

a csávó normális, odaadó, mindent megtenne érted, de te lerázod mert nem arra szavaz akire te?

itt te vagy a red flag😃

10/58 anonim ***** válasza:
27%
Nyugi majd elmúlik ha egyszer az élet az utadba sodor egy Fideszes oligarchát ő tuti,hogy nem lesz red flag.
2023. ápr. 30. 20:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!