Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red
flag?"
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdjük a legelején: számomra instant red flag, ha valaki fideszes. Nem kérek olyan kommenteket hogy "MiERt vAN JoBb?" És társai. Nyilván nem úgy kezdem a beszélgetést, hogy "és te kire szavaztal?" De hogyha szoba jön és valaki mondja hogy o kormányparti akkor az számomra már nem. Én azt gondolom, hogy egy értelmes ember nem hisz ilyeneknek amit a kormány csinal. Valahányszor mondom ezt mindegyik kiakad hogy már pedig ez milyen gaz. Én nem vagyok valami nagy politika fan, ha kérdezik elmondom a véleményemet de manapság ahol ekkora jelentősége van a politikanak, mindenhonnan az folyik lehetetlen hogy ne beszéljük ezt meg veszekedés nélkül azzal aki máshogy gondolja. Lanyok/nok: van még valaki aki hasonlóan gondolja és a pasik mindig kiakadnak ezen? Ellenkező nem válasza is érdekel persze.
Mikor megláttam a kérdést, tudtam mi a kérdező baja.
Az,hogy ő woke és zavarja,hogy mások nem azok.
2023. ápr. 30. 21:37
32/58 anonim válasza:
30: "Szóval ne vedd be a balos propagandát, hogy "aki nincs velünk, az ellenünk van"." - hát ilyen "balos propaganda" nincs.
Pont Orbán nyomja a kirekesztő dumát: "a haza nem lehet ellenzékben" és társai.
2023. ápr. 30. 21:47
33/58 anonim válasza:
Attól, hogy valaki fideszes nem azt jelenti, hogy mindenben egyetért velük. Amúgy lehet, hogy nálam mennek furán a dolgok, de a randin nem politizálok ahogy egy egyszerű baráti találkozón sem. Csak mert nem ugyan arra szavazunk miért ne lehetnénk jóban?
2023. ápr. 30. 21:58
34/58 anonim válasza:
#33 Ha nem láttam volna saját szememmel azt, hogy gyakorlatilag kitagadjták aki fel mer bármiben is szólni, akkor igazat adnék neked.Ez egy szekta.
2023. ápr. 30. 22:00
35/58 anonim válasza:
30: Nőként nincs az ember rászorulva, hogy esélyt adjon és "elfogadjon" egy fideszes csávót, mert rengeteg normális pasi van rajtuk kívül is. Szóval lehet válogatni..
2023. ápr. 30. 22:08
36/58 anonim válasza:
"aki nincs velünk, az ellenünk van".
Bro, ez nem balos propaganda hanem a Fidesz modus iperandija. Konkrétan mar 2009ben azt mondta Orbán higy a haza nem lehet ellenzékben. Vagyis ők egyedül a magyarok. Ezt azóta is szajkózzak következetesen
2023. ápr. 30. 23:31
37/58 anonim válasza:
#31 Ha valaki olyan szavakat hasznal mint woke már az egy redflag
2023. ápr. 30. 23:32
38/58 anonim válasza:
#32: Nem mondtam, hogy a másik oldalon nincs ilyen. De én úgy láttam, a kérdezőnél a baller propaganda ütött be.
Tessék, itt van 2 hetes poszt Gyurcsánytól:
"Aki nincs ellenük, az velük van.
Aki velük van, az elárulja a magyar haza történelmi örökségét és történelmi törekvését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!