Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red
flag?"
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdjük a legelején: számomra instant red flag, ha valaki fideszes. Nem kérek olyan kommenteket hogy "MiERt vAN JoBb?" És társai. Nyilván nem úgy kezdem a beszélgetést, hogy "és te kire szavaztal?" De hogyha szoba jön és valaki mondja hogy o kormányparti akkor az számomra már nem. Én azt gondolom, hogy egy értelmes ember nem hisz ilyeneknek amit a kormány csinal. Valahányszor mondom ezt mindegyik kiakad hogy már pedig ez milyen gaz. Én nem vagyok valami nagy politika fan, ha kérdezik elmondom a véleményemet de manapság ahol ekkora jelentősége van a politikanak, mindenhonnan az folyik lehetetlen hogy ne beszéljük ezt meg veszekedés nélkül azzal aki máshogy gondolja. Lanyok/nok: van még valaki aki hasonlóan gondolja és a pasik mindig kiakadnak ezen? Ellenkező nem válasza is érdekel persze.
Hogy olyan szinten a politika körül forog az életed, hogy még a párkapcsolatod is ennek rendeled alá, az tényleg elég komoly red flag. Az emberek többségének életében messze nem tölt be ilyen meghatározó szerepet a politika, szóval természetes reakció furcsállni, hogy nálad igen.
2023. ápr. 30. 20:29
14/58 anonim válasza:
#15: A politikai hovatartozással, világnézetbeli különbségek járnak. Én sem randizom olyannal, akinek nincs legalább egy ötödikes szintjén a logikai érzéke és az IQ-ja (és a FIDESZ-esek ilyenek).
2023. ápr. 30. 20:32
15/58 anonim válasza:
A fideszes, mi hazánkos, vallásos pasik nálam is red flag. Ez nem a politikáról szól. Külföldön, egy normális országban, egy normális jobboldali párt szavazójával valószínűleg nem lenne semmi bajom. De itthon ezek nőellenes, nőket hosszú távon elnyomni próbáló pártok, szervezetek. Akik tesznek is ezért törvényhozás formájában (lásd abortusztörvény, vagy az isztambuli egyezmény ignorálása). Én meg nem vagyok hülye. Felőlem mindenki azt hisz amit akar, arra szavaz akire akar. Nem állok le vitatkozni velük, nem is közlöm, hogy nekem ezzel bajom lenne. Csak szépen, csendben lekoptatom.
2023. ápr. 30. 20:34
16/58 anonim válasza:
16#
Te valami perverz vagy?Swingerre, cuckoldra meg ilyesmikre vágysz?
Ugyanis, a liberális , "szabadelvűség" nagyjából ezt jelenti.
A Fideszes, legalább biztosan konzervatív, eredeti családmodellben hisz.
2023. ápr. 30. 20:35
17/58 anonim válasza:
"A politikai hovatartozással, világnézetbeli különbségek járnak."
Aki olyan szinten bele van pistulva a politikába, mint a kérdező, annál lehet. Vagy épp nálad is, hisz az sem épp egészséges szellemi működésre vall, hogy az alapján degradálod mások IQ-ját és logikai érzékét, hogy nem arra szavaznak, akikre te.
Ellenben a legtöbb embernél nem téma az ilyesmi. Jó pár olyan házaspárt ismerek személyesen is, akik nem ugyanarra szavaztak, mégis boldog párkapcsolatban élnek, hisz nem a politika körül forog az életük.
2023. ápr. 30. 20:38
18/58 anonim válasza:
Kérdező , férfi vagy?!
2023. ápr. 30. 20:39
19/58 anonim válasza:
Szerintem azért, mert meg sem próbálod megérteni, hogy miért kormánypárti. Ő lehet egész más helyzetben, mint te és az emberek változhatnak is.
Nyilván, ha alapvető világnézeti dolgokban nem értetek egyet (pl. abortusz), akkor nem fog működni hosszú távon.
Konkrétan meg tudod mondani, hogy a kormány mely intézkedése miatt nem tudnál elviselni egy kormánypárti férfit magad mellett?
2023. ápr. 30. 20:41
20/58 anonim válasza:
#16: Nem az "eredeti" családmodellben hiszek, hanem a szeretetben, az elfogadásban és abban, hogy a kevésbé (szexuálisan) frusztrált társadalom alapja, messze nem az "eredeti" családmodell, vagy a másik szexuális életében történő vájkálás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!