Miert vannak kiakadva ezen a férfiak hogy számomra ez "red flag?"
Pedig, ha fideszes, akkor a szellemi előny a tiéd. Olyan komolyan behálózhatod, manipulálhatod, mint egy 3 hónapos kiskutyát. Én inkább nem lerombolnám, hanem nagyon keményen megraknám, még az ágy is leszakadna.
Politikát csak a szektás visz kapcsolatba. Hülyeség ezen vitatkozni, ha istenien csinálja a mély torkot.
Elvakult politikai hívővel én sem kezdenék (legyen az akár fideszes, akár másmilyen), de a hétköznapi életben pontosan milyen problémát is okoz az, ha neadjisten néhanapján kulturáltan meg kell beszélni, sőt akár vitatni bizonyos kérdéseket és ebben esetleg nincs 100%-os egyetértés?
A felnőtt élet, pláne a párkapcsolatosdi bizony azzal jár, hogy nem lesz mindig mindenben egyezni a véleményetek. Nyilván alap kérdésekben mint gyerekvállalás, házasság, életmód stb muszáj hasonló elveket vallani, de aki nem ilyen betegesen politikamániás, mint te (és a kormány minden egyes intézkedését képes összevonni egy hétköznapi emberrel), annál mégis a közös mindennapokban mit számít, hogy 4 évente kire teszi az x-et? Amit nem mellesleg igen, sokan azért tesznek, mert nem látnak értelmes ellenopciót (én nem Vityára tettem, mielőtt kezdődne a személyeskedés). Ettől még nem fognak automatikusan egyetérteni a kormány összes döntésével.
Számomra alapból red flag, amikor azt látom, hogy valaki jobb- vagy baloldali, mert nem fogja fel, hogy úgyis minden hatalom egy kézben van. Divide et impera, és a politikusok egymás vállát veregetve röhögnek a markukba a sok buta paraszton. Ha egy tizenéves gyerek ilyen naiv, az még oké valamennyire, de ha egy felnőtt ember az, akkor az súlyosan buta, én pedig buta emberrel nem kezdek.
Egyébként már tiniként felismertem, hogy ha nem egyezik a véleményetek a politikát illetően, akkor a legjobb megoldás, ha egyáltalán nem hozzátok szóba. Egyszerűen szánalmas és elképesztő, amikor emberi kapcsolatok mennek tönkre a bábszínház és a hazug politikusok miatt. Hogy a csába nem vesztitek észre magatokat, te jó ég.
Hűha nem gondoltam volna hogy ennyi válasz lesz😅 aki kérdezte hogy férfi vagyok e: nem. No vagyok, nemrég tindereztem aztán mielőtt letoroltem pont egy férfival beszelgettem akivel feljott a téma és egyeltalan nem ertettunk egyet, aztán ma írt a Facebook, hogy szülinapja van innen jutott eszembe 😅
Aki kerdezre hogy mivel nem értek egyet: konkrétan semmivel. Amit az abortusszal műveltek botrányos, az is az hogy minden melegellenes, amit a tanárokkal csinálnak most. Félreértés ne essen, én nem sajnálom a tanárokat de ez már sok. Illetve tenyleg senki nincs megbecsulve itt. Minimalbert adnak a diplomasnak is, de a miniszterek fizetése lassan egy lakás ára lesz majdnem. Persze mindig van rosszabb, észak Korea és Oroszország kormánya is előttünk van.
Aki kérdezte, hogy mi az a red flag, bem tudom komoly e vagy irónia de ha komoly akkor olyan dolgok amik számodra visszataszítóak az ismerkedesnel vagy esetleg kapcsolatban/baratsagban. Az ellentétje a green flag
Ez esetben rákérdeznék, hogy mit gondol ezekről a neked fontos kérdésekről. Jó beszélgetési alap és fel lehet mérni, mennyire intelligens az illető.
Pl. egyik kollégám vérfideszes, de még ő is elismerte, hogy a tanárok tényleg alul vannak fizetve.
Szóval ne vedd be a balos propagandát, hogy "aki nincs velünk, az ellenünk van". Az embert nézd, ne azt hogy hova rakta az x-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!