Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg szoktak...

A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről, hogy egyesek már szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták. Gondolom ez Magyarországon főleg a 444-olvasó, Redditező közösségre lehet igaz. Ez tényleg létező jelenség?

2023. ápr. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
0%

28

Örülök, hogy fenn akadsz ezen. De ettől a hozzászólásom lényege nem változik meg, bármennyire is szeretnéd.

2023. ápr. 8. 17:40
 32/53 anonim ***** válasza:
89%

#31 Igazad van a hozzászólásod lényege nem változik. Az értelmetlen okádék az értelmetlen okádék marad.

Érdekes, hogy ti agyhalott Fideszesek még a saját agyhalott kérdéseitekből is képesek vagytok bu_zizást kerekíteni bármilyen kontextus nélkül.

2023. ápr. 8. 17:43
 33/53 anonim ***** válasza:
0%

32

Nem írtam le a pártállásom. De ha érdekel, általában a német kisebbség jelöltjeire szavazok. De ezek szerint komoly rögeszme nálad a fidesz, és az is ha valaki férfiként csak nővel szexel. Neked nem kéne politikával foglalkoznod, ha ennyi stresszt vált ki belőled.

2023. ápr. 8. 17:46
 34/53 anonim ***** válasza:
89%
Fideszes life hack: Írd le, hogy nem vagy Fideszes és akkor nyugodtan ugathatod a propagandát jó Fideszes kutya módjára.
2023. ápr. 8. 17:54
 35/53 anonim ***** válasza:
90%
#30 Hà en ilyet sose làttam, főleg hogy többsègük fehèr ès heterò. Ellenben a fideszeseket meg a Mi Tanyànkosokat szoktàk szidni, de nem azèrt mert "heteròk" ès fehèrek. :D
2023. ápr. 8. 17:56
 36/53 anonim ***** válasza:
0%

34

Tehát te akarod előírni, hogy kikre szavazzak, és hogy kivel feküdjek le.

Nem gond ha leokádlak ilyen arcpirító demokrácia felfogás olvasatán?

2023. ápr. 8. 17:57
 37/53 anonim ***** válasza:
0%

35

A saját szemem nem tudom átverni. A középkorban a flagellánsok voltak ugyan ilyen szinten hülyék.

2023. ápr. 8. 17:58
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
#19 Egészen biztos, hogy Orbán nem hívő.
2023. ápr. 8. 18:01
 39/53 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem #6-osnak az a baja, hogy az egyetlen nőjét Marok Marcsát sem tudja kielégíteni merevedés hiányában, ezért itt vezeti le a benne felgyülemlett feszültséget.
2023. ápr. 8. 18:02
 40/53 anonim ***** válasza:
5%

39

Ahhoz képest tele vagy rögeszmével. Ezt melyik ellenzéki párt okozza nálad? :)

És fenntartom, hogy te nekem megpróbáltad előírni, hogy hova szavazzak és kikkel keféljek. A világ nem csak fekete és fehér, remélem tudod.

2023. ápr. 8. 18:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!