A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?
28
Örülök, hogy fenn akadsz ezen. De ettől a hozzászólásom lényege nem változik meg, bármennyire is szeretnéd.
#31 Igazad van a hozzászólásod lényege nem változik. Az értelmetlen okádék az értelmetlen okádék marad.
Érdekes, hogy ti agyhalott Fideszesek még a saját agyhalott kérdéseitekből is képesek vagytok bu_zizást kerekíteni bármilyen kontextus nélkül.
32
Nem írtam le a pártállásom. De ha érdekel, általában a német kisebbség jelöltjeire szavazok. De ezek szerint komoly rögeszme nálad a fidesz, és az is ha valaki férfiként csak nővel szexel. Neked nem kéne politikával foglalkoznod, ha ennyi stresszt vált ki belőled.
34
Tehát te akarod előírni, hogy kikre szavazzak, és hogy kivel feküdjek le.
Nem gond ha leokádlak ilyen arcpirító demokrácia felfogás olvasatán?
35
A saját szemem nem tudom átverni. A középkorban a flagellánsok voltak ugyan ilyen szinten hülyék.
39
Ahhoz képest tele vagy rögeszmével. Ezt melyik ellenzéki párt okozza nálad? :)
És fenntartom, hogy te nekem megpróbáltad előírni, hogy hova szavazzak és kikkel keféljek. A világ nem csak fekete és fehér, remélem tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!