Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nézitek majd február 11-én a...

Nézitek majd február 11-én a Partizán-interjút Magyar Péterrel?

Figyelt kérdés
Egy éve történt a kegyelmi botrany, amely alapjaiban forgatta fel a magyar belpolitikát, s a Fidesz elindult egy lejtmenetbe. Soha nem néztek meg ilyen gyorsan egy interjút Magyarországon, mint a partizános interjút Magyar Péterrel.

tegnap 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Nem.

Hazugságból elég volt az őszödi beszéd, propagandát meg felesleges nézni.

tegnap 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
#1 Bezzeg a megafon az hiteles információ mi? :D
ma 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Nem.

A Partizán interjúi több óra hosszúak, nekem egyszerűen se időm, se türelmem ezeket végighallgatni. Nem hiszem el, hogy 15-20 perc alatt ne lehetne végigbeszélni minden lényeges témát.

Másrészt idegesít Gulyás Marci hadarása, amit alig értek.

Harmadrészt Marci sokszor idegesítően provokatív, belevág az interjúalany mondatába. Ezzel sikerült a 2022-es ogy-választás kampányában MZP szájába adnia azt a mondatot, hogy adott esetben magyar katonákat is küldene az orosz-ukrán háborúba - amivel feladta a magas labdát a Fidesznek, amit persze ők azonnal le is csaptak. Vagy amikor a 80 éves Kőszeg Ferenccel csinált egy 8 órás interjút (ami az én értelmezésem szerint eleve emberkínzás), majd abból összevágott 2 órát úgy, hogy sikerült egy félreérthető félmondattal lejáratnia a tisztességben megőszült Kőszeg Ferencet. Nos, ezek után a többi interjújára nem vagyok kíváncsi. Majd elolvasom a telex.hu-n az interjú kivonatát 5 perc alatt.

ma 01:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, max majd Puzsérral a vitáját
ma 01:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Biztosan lesznek majd bevágásog itt-ott. A lényeget ott is bemutatják.
ma 01:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Fölösleges. Majd a puzséros cuccot.
ma 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!