Nézitek majd február 11-én a Partizán-interjút Magyar Péterrel?

Megnéztem végül. Őszintén szólva én nem értem a sok felháborodott kommentet alatta.
Most sokan átkozzák Marcit, de számomra csak az kifogásolható, hogy állandóan az interjúalany szavába vág és ez nem csak a tegnapi beszélgetésre igaz.
Volt helyenként parázs vita, igen. De ez a lényeg, hogy ütközzenek meg az érvek-ellenérvek, ne egy belesimulós alákérdezés legyen! Ennek szerintem hiánytalanul megfelelt a beszélgetés és egyik fél részéről sem érzem a sokat emlegetett sértődést.

Nem kellett volna ennek az interjúnak ekkora hírverést csinálni, mert nagyon gáz volt. MP gyakorlatilag egy kérdésre sem volt képes normálisan válaszolni. Feszengett, ideges volt, végül már előjött az agressziója is. Kifejezetten rossz volt nézni ahogy vergődött és hülyét csinált magából. Szánalmas egy pali.
Többet vártam. Ez megadta számomra a végső döntést, hogy alkalmatlan a politikai pályára. Nem fogok rászavazni az már tuti.

"végül már előjött az agressziója is"
Hol láttál te ebben agressziót?

Amikor képtelen volt Marcit megakadályozni a kérdés feltevésében és majd felrobbant, felemelte a hangját, elkezdett fenyegetőzni a börtönnel, hadonászott a kezével.
Szerencsére Marcit ez nem zavarta meg. Mennyi az idő Marci? - hát ez volt a csúcspont.

Szerintem kicsit többet láttál bele, mint amennyi benne volt.
Marci mellett meg olykor kénytelen vagy hangerőt állítani, máskülönben az életben nem mondod végig, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!