Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nézitek majd február 11-én a...

Nézitek majd február 11-én a Partizán-interjút Magyar Péterrel?

Figyelt kérdés
Egy éve történt a kegyelmi botrany, amely alapjaiban forgatta fel a magyar belpolitikát, s a Fidesz elindult egy lejtmenetbe. Soha nem néztek meg ilyen gyorsan egy interjút Magyarországon, mint a partizános interjút Magyar Péterrel.

febr. 8. 23:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Este 6-kor lesz, mar varom
febr. 10. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a Marci gyereket, ahogy beleszúr a másik mondatába, amit még be sem fejezett. Túl sok időt venne el.
febr. 10. 17:52
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Megnéztem, komédia volt. MP hozta a tipikus sértődött óvodás színvonalat.
febr. 12. 05:00
 14/25 anonim ***** válasza:
70%

Megnéztem végül. Őszintén szólva én nem értem a sok felháborodott kommentet alatta.

Most sokan átkozzák Marcit, de számomra csak az kifogásolható, hogy állandóan az interjúalany szavába vág és ez nem csak a tegnapi beszélgetésre igaz.

Volt helyenként parázs vita, igen. De ez a lényeg, hogy ütközzenek meg az érvek-ellenérvek, ne egy belesimulós alákérdezés legyen! Ennek szerintem hiánytalanul megfelelt a beszélgetés és egyik fél részéről sem érzem a sokat emlegetett sértődést.

febr. 12. 08:11
 15/25 anonim ***** válasza:
#5 A "lényeget" bevágják? Ja, mint MZP esetében. A "lényeget".
febr. 12. 08:17
 16/25 anonim ***** válasza:
27%

Nem kellett volna ennek az interjúnak ekkora hírverést csinálni, mert nagyon gáz volt. MP gyakorlatilag egy kérdésre sem volt képes normálisan válaszolni. Feszengett, ideges volt, végül már előjött az agressziója is. Kifejezetten rossz volt nézni ahogy vergődött és hülyét csinált magából. Szánalmas egy pali.

Többet vártam. Ez megadta számomra a végső döntést, hogy alkalmatlan a politikai pályára. Nem fogok rászavazni az már tuti.

febr. 12. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
24%

"végül már előjött az agressziója is"

Hol láttál te ebben agressziót?

febr. 12. 13:41
 18/25 anonim ***** válasza:
27%

Amikor képtelen volt Marcit megakadályozni a kérdés feltevésében és majd felrobbant, felemelte a hangját, elkezdett fenyegetőzni a börtönnel, hadonászott a kezével.

Szerencsére Marcit ez nem zavarta meg. Mennyi az idő Marci? - hát ez volt a csúcspont.

febr. 12. 13:46
 19/25 anonim ***** válasza:
26%
Már azt vártam, hogy elkezd énekelni, de most még arra sem volt képes a méregtől.
febr. 12. 13:47
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem kicsit többet láttál bele, mint amennyi benne volt.

Marci mellett meg olykor kénytelen vagy hangerőt állítani, máskülönben az életben nem mondod végig, amit akarsz.

febr. 12. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!