Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a február...

Mi a véleményed a február 11-13 közötti vásárlási bojkottról?

Figyelt kérdés

„hogyha változásra vágysz, és tennél is érte valamit, akkor február 11-től 13-ig meglátjuk, mennyire tud összetartani a magyar, vagy mennyire érdemeljük meg a sorsunkat”

[link]

febr. 5. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Tök jó az ötlet
frissen vett zabálnivaló a legjobb, nem érdekel semmi
Nem tudom hol vagyok, de szavazni akarok
18 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Hétköznapokon max. 1 kg kenyeret szoktam venni.
febr. 5. 17:50
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
A magyarok meg a nem vásárlás na ebből nem lesz semmi.
febr. 5. 18:01
 3/17 anonim ***** válasza:
32%
A vasárnapi boltzárba sem ment bele a többség, pedig nyugaton is a legtöbb bolt zárva van vasárnap.
febr. 5. 18:02
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Értelmetlen.

Azt tudni kell, hogy Magyarországon az embertelen rezsidíjjak miatt drágult meg az élet, nem azért mert akkora árréssel akarnának nyerészkedni a kereskedők. Ez volt orbánék nagy okossága 2022ben, hogy mostmár annyira drágán veszik a szolgáltatók a villanyt+gázt, hogy vagy bezárnak vagy beépítik. Erre jön az extraprofitadó. És végül az eu rekorder áfa...

Senki se bojkottálgassa a bevásárlást, itt nem a kereskedőket kell büntetni!!! 26ban elkell menni szavazni. Csak akkor lesz javulás

febr. 5. 18:05
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is a vasárnapi boltzár jutott eszembe. Meg a cikk is leírja, hogy ennek káros gazdasági következményei is lehetnek. A boltok elsősorban nem azért emelnek árat mert ilyen a kedvük, hanem mert növekednek az adóterhek, növekednek a költségek, a beszállítói ár, stb. Attól nem lesznek egyik boltnak sem kisebb költségei hogy nem vásárolnak tőlük, sőt, káruk származik belőle. Inkább a kormányra kellene nyomást gyakorolni hogy hagyjon fel a rossz gazdaságpolitikával, mert az az egyik gyökere a problémának.
febr. 5. 18:07
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Olyan válaszlehetőség miért nincs, hogy "Értelmetlen"?
febr. 5. 18:09
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

"Magyarországon az embertelen rezsidíjak miatt drágult meg az élet"

Egyik ismerősöm üzlethelyiségeket ad bérbe, tudna erről mesélni.

Pont arról beszélt, hogy a közműveknél amellett, hogy nem lakossági árat fizetsz még a bejövő átmérő alapján is fizet az üzlet egy havi több százezer forintos rendszerhasználati díjat a fogyasztáson felül.

Persze szép és jó mese, hogy megvédjük a proletárokat, csak közben a kereskedőkön keresztül visszafizetik ugyanúgy.

Nyilván a kormány jól jár, mert a proletár ezt nem látja át, csak azt látja, hogy a jóságos kormánynak hála a rezsije nem nőtt, a boltokban, üzletekben meg minden drágult, de ezt letudja azzal, hogy mocskos dolog a kapitalizmus...

febr. 5. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
11-13 az kedd-csütörtök. Pont hét közepe, amikor eleve senki nem vásárol.
febr. 5. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
A rezsidíjak már erőteljesen lejjebb mentek a kereskedőknek is.
febr. 5. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
67%

#18:23

Hát persze, én is pontosan tudom, hogy mekkora rezsit kell fizetnie egy boltnak vagy kocsmának akár, de a sok fidernyák mégis lepontoz.... Mert szerintük sorosgyurcsánybrüsszel emelte meg az árakat és menjünk február 11-13kor bojkottálni a gonosz boltokat.... Szánalmasak ezek az emberek.

febr. 5. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!