Február 11-12-13 bojkott Magyarországon. Te vagy elég tökös hogy részt veszel, vagy csak a szád jár? Horvátoknál működött.
Ember, nem zavar, hogy Magyarországon vagy?
1. A magyarban ennyi összetartás nincs meg tökösség.
2. Bár állítása szerint nincs pénze, egész három nap vásárolni fog ugyan úgy, mert neki nehogy már megmondja valaki. Sőt, már csak azért is vásárolni fog.
Na nem mintha kibírná, hogy ne vásároljon 🤡🤡🤡
"És ha én elég tökös vagyok, de a többi 9 499 999 ember nem, akkor miben lesz jobb?"
Elég, ha a vásárlók 40-50%-a részt vesz benne. És ezt többször, több alkalommal. Horvátországban ért valamit.
Tartok én rendszeresen hosszabb „bojkottot” is: 6-8 naponként vásárolok élelmiszert. Ettől még megveszem azt, amit naponkénti vásárlásokkal vennék. Szükségeseket vásárolok, nincs mit kihagyni.
Akik megtartják a februári 3 napos bojkottot, 3 napig nem esznek? Ha esznek, akkor megveszik előtte az élelmiszert, étel alapanyagot. Ha meg jobban hagynak elfogyni valamit, mint szoktak, akkor utólag veszik meg a pótlást. Csak átütemezik a vásárlást.
orbánék meg jót röhögnek ezen.
Oké hogy tenni akartok valamit, csak ennek nem lesz eredménye. Előtte, utána nyilván megveszitek.
5-ös vagyok
Most tényleg, van egy jó ötlet, ráadásul nem is új, máshol bevált, és csak én lennék aki bevállalja, hogy nem vásárol 3 napig? Muszály azt a nyugdíjat is rögtön elkölteni, nem maradhat 3 napig a helyén?
Mindegy, egyedül is megcsinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!