Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Február 11-12-13 bojkott...

Február 11-12-13 bojkott Magyarországon. Te vagy elég tökös hogy részt veszel, vagy csak a szád jár? Horvátoknál működött.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 21:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
És ha én elég tökös vagyok, de a többi 9 499 999 ember nem, akkor miben lesz jobb?
tegnap 21:58
 2/18 anonim ***** válasza:
31%

Ember, nem zavar, hogy Magyarországon vagy?

1. A magyarban ennyi összetartás nincs meg tökösség.

2. Bár állítása szerint nincs pénze, egész három nap vásárolni fog ugyan úgy, mert neki nehogy már megmondja valaki. Sőt, már csak azért is vásárolni fog.

Na nem mintha kibírná, hogy ne vásároljon 🤡🤡🤡

tegnap 22:08
 3/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
64%
Én örülök majd, hogy a sok csóringer otthon marad és nem foglalja sem a parkolót, sem a pénztárat. Hajrá, még sok ilyet!
tegnap 22:11
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Akkor bojkottád, majd febr.14-én úgyis bemegy a vásárló a boltba és megveszi amit az előtte lévő 3 napon nem.
tegnap 22:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Benne vagyok!
tegnap 22:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"És ha én elég tökös vagyok, de a többi 9 499 999 ember nem, akkor miben lesz jobb?"

Elég, ha a vásárlók 40-50%-a részt vesz benne. És ezt többször, több alkalommal. Horvátországban ért valamit.

tegnap 22:15
 7/18 anonim ***** válasza:
39%
Akkor kapom meg a dupla nyugdíjam! El is költöm a felét rögtön. Helyettetek is költekezni fogok majd.
tegnap 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Tartok én rendszeresen hosszabb „bojkottot” is: 6-8 naponként vásárolok élelmiszert. Ettől még megveszem azt, amit naponkénti vásárlásokkal vennék. Szükségeseket vásárolok, nincs mit kihagyni.

Akik megtartják a februári 3 napos bojkottot, 3 napig nem esznek? Ha esznek, akkor megveszik előtte az élelmiszert, étel alapanyagot. Ha meg jobban hagynak elfogyni valamit, mint szoktak, akkor utólag veszik meg a pótlást. Csak átütemezik a vásárlást.

tegnap 22:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

orbánék meg jót röhögnek ezen.

Oké hogy tenni akartok valamit, csak ennek nem lesz eredménye. Előtte, utána nyilván megveszitek.

tegnap 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
73%

5-ös vagyok

Most tényleg, van egy jó ötlet, ráadásul nem is új, máshol bevált, és csak én lennék aki bevállalja, hogy nem vásárol 3 napig? Muszály azt a nyugdíjat is rögtön elkölteni, nem maradhat 3 napig a helyén?

Mindegy, egyedül is megcsinálom!

tegnap 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!