Február 11-12-13 bojkott Magyarországon. Te vagy elég tökös hogy részt veszel, vagy csak a szád jár? Horvátoknál működött.
A dátumokat látva nekem is ez ugrott be: kiváló szervezés!
Sok munkavállaló 10-én kapja a bérét. Akik utalással kapják a nyugdíjat, 12-én hajnalban írják jóvá a számlájukon; ráadásul, kéthavit, mert egyszerre kapják a 13. havival.
A január a karácsonyi költekezések miatt a kiskereskedelemben olyan tartalék-lángos hónap szokott lenni, messze nem csak a nyugdíjasok számára. Februárban aztán már jön egy kis felszabadultság, és hozzá, pont akkor, sokaknak, pénz.
Amúgy nem értem, hogyan lehet visszatartani élelmiszerre szánt pénzt, tartósan, vagyis úgy, hogy nincs a bojkott előtt vagy után kifizetve? Pláne, a kereskedőket három nap alatt megrogyasztó mértékben.
Kérdező, a videók linkje helyett érdemes lett volna leírni milyen bojkottról beszélsz.
Ahogy más már leírta, értelme semmi. Bojkottnak nem 2-3 napra van értelme hanem tartósan. Amikor anno konkrétan egy cég termékeit kezdték nagy számban bojkottálni és egyáltalán nem vásárolni, annak volt eredménye, mert valóban visszaesett a forgalmuk. Most azt lehet elérni ezzel a 3 nappal, hogy előre kevesebb romlandó terméket rendelnek a boltokba így annak se lesz hús meg friss pékárú aki menne vásárolni, minden mást viszont az emberek megvesznek előtte meg utána. A boltok meg legalább elvégzik a polcok feltöltését, nem kell azokra a napokra annyi dolgozó és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!