Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Február 11-12-13 bojkott...

Február 11-12-13 bojkott Magyarországon. Te vagy elég tökös hogy részt veszel, vagy csak a szád jár? Horvátoknál működött.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

tegnap 21:52
1 2
 11/19 Justinianus ***** válasza:
12%
Hol van drágaság?
tegnap 23:07
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
Ezt azért szélesebb körben kéne meghirdetni. Én benne vagyok egyébként.
tegnap 23:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Csapassuk!
tegnap 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:
20%
Lehet, hogy a horvátoknál ez működött, de ez itt Magyarország, Orbánékat full nem érdekli a bojkott, gondolják, majd megveszed máskor. Semmiféle árcsökkenés nem lesz emiatt.
tegnap 23:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14# Nézd meg a két rövid videót, a kérdés alatt.
tegnap 23:39
 16/19 anonim ***** válasza:
31%
Netto faxság ez… nem a boltosok miatt drága minden. Ő nekik dolgozókat kell kifizetni, a tulajdonos osszon ételt ingyen vagymi?
ma 00:06
 17/19 anonim ***** válasza:

A dátumokat látva nekem is ez ugrott be: kiváló szervezés!

Sok munkavállaló 10-én kapja a bérét. Akik utalással kapják a nyugdíjat, 12-én hajnalban írják jóvá a számlájukon; ráadásul, kéthavit, mert egyszerre kapják a 13. havival.

A január a karácsonyi költekezések miatt a kiskereskedelemben olyan tartalék-lángos hónap szokott lenni, messze nem csak a nyugdíjasok számára. Februárban aztán már jön egy kis felszabadultság, és hozzá, pont akkor, sokaknak, pénz.

Amúgy nem értem, hogyan lehet visszatartani élelmiszerre szánt pénzt, tartósan, vagyis úgy, hogy nincs a bojkott előtt vagy után kifizetve? Pláne, a kereskedőket három nap alatt megrogyasztó mértékben.

ma 00:11
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, a videók linkje helyett érdemes lett volna leírni milyen bojkottról beszélsz.

Ahogy más már leírta, értelme semmi. Bojkottnak nem 2-3 napra van értelme hanem tartósan. Amikor anno konkrétan egy cég termékeit kezdték nagy számban bojkottálni és egyáltalán nem vásárolni, annak volt eredménye, mert valóban visszaesett a forgalmuk. Most azt lehet elérni ezzel a 3 nappal, hogy előre kevesebb romlandó terméket rendelnek a boltokba így annak se lesz hús meg friss pékárú aki menne vásárolni, minden mást viszont az emberek megvesznek előtte meg utána. A boltok meg legalább elvégzik a polcok feltöltését, nem kell azokra a napokra annyi dolgozó és kész.

ma 01:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Csináljuk meg. A hét százát! Ne legyünk böszmék. Csináljuk meg! Nem kicsit, nagyon.
ma 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!