A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?
Jobb lenne a világ vallások, nemzetek, és hagyományok nélkül. Ha nem a Jézussal vagy akár a Húsvéti Nyúllal foglalkoznánk, hanem mondjuk a fonálférgek evolúciójával, abortusz tiltogatás helyett már régen génkezelnénk az embereket, hogy pl. ne nőjön bölcsességfoguk és ellenállóbbak legyenek a rákkal szemben, gyerekeknek meg nem az lenne a program hétfőn, hogy locsolkodás meg csokitojás-gyűjtés, hanem pl. mikroszkóppal vizsgálnák, hogy az akvárium szűrőjében milyen egysejtűek élnek, és azoknak milyen sejtszervecskéik vannak.
Üdv, egy "libsi"
Nem tudtam, hogy nem lehetett húst enni tegnap, én ettem. De ha tudtam volna, akkor is leszartam volna.
Ha ezzel idegesítettem Orbánt, akkor örülök neki, de szerintem inkább csak a kérdés troll.
#8 Munkaszüneti napok egy ateista társadalomban is lennének, csak nem egy őrült prédikátort (Jézust) vagy valamilyen pedofil nőgyűlölőt (kb. bármely szent) ünnepelnénk akkor, hanem mondjuk Charles Darwin-t.
Húsvét helyett lenne mondjuk Darwin-nap. Mindenki majomálarcot és hosszú farkat ragasztana magára, és a TV-ben lemenne egy műsor ami végigmutatja az ember evolúciós útját az egysejtűtől a Homo Sapiens-ig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!