Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg szoktak...

A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről, hogy egyesek már szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták. Gondolom ez Magyarországon főleg a 444-olvasó, Redditező közösségre lehet igaz. Ez tényleg létező jelenség?

2023. ápr. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
89%
#40 Elnézést, hogy megpróbáltam előírni hova szavazz és kivel kefélj. Szavazz nyugodtan továbbra is a Fideszre és maszturbálj egészséggel.
2023. ápr. 8. 18:14
 42/53 anonim ***** válasza:
87%
#42 Jó frusztrálttá tesz téged a merevedési problémád.
2023. ápr. 8. 18:25
 43/53 anonim ***** válasza:
9%

Tényleg megszabtad neki a pártállását. Ha ennyire szélsőséges vagy, akkor valóban nem kéne politikával foglalkoznod, mert a saját szavazótáborod ezzel csak lejáratod.

2023. ápr. 8. 18:34
 44/53 anonim ***** válasza:
82%
Mi van azzal akit siman nem érdekel a vallás?
2023. ápr. 9. 00:54
 45/53 anonim ***** válasza:
30%

#44 Egyértelmű.

Az igaz hithű Fideszes hívő keresztyén.

És mivel Fideszes ezért csak és kizárólag igaz, hithű lehet.

Akit nem érdekel a vallás az nem Fideszes, tehát lipsi.

Remélem érthető a Fideszes gondolatmenet :D

2023. ápr. 9. 01:19
 46/53 anonim ***** válasza:
22%

45

Ti vergődtök, hogy aki hetero az fideszes. Akkor te ellenzékiként meleg vagy? Sorry, de inkább leszek fideszes :D Rajtam a nők állnak jól.

2023. ápr. 9. 11:17
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

#46 Érdekes Fideszes kutya. Eddig tagadtad, hogy Fideszes kutya vagy, most meg leírod, hogy Fideszes kutya vagy.

A nőket emlegeted, miközben a merevedési problémák miatti frusztráltságod miatt a közelükbe sem jutsz.

A homoszexualitást is azért emlegeted, mert esténként tárgyakat engedsz az ánuszodba. Ami érthető, tekintve hogy a merevedési problémáid miatt csak a segged marad.

2023. ápr. 9. 12:02
 48/53 anonim ***** válasza:
26%

47

Hetero vagyok, tehát szerinted fideszes. Akkor te ellenzéki vagy és meleg. Te írtad.Ebből már nem jössz ki jól. Na várd a locsolóid. Szervusz.

2023. ápr. 9. 12:11
 49/53 anonim ***** válasza:
86%

#48 Nem tudok rád haragudni. Nyilván a merevedési gondjaid az életed minden területére kihatnak.

Soha nem lesz nőd, gyereked, családod. Ebből kifolyólag lehetsz akármekkora büszke Fideszes, még a saját pártod számára is csak egy haszontalan teher vagy. Az anális élményeidet is titkolnod kell, hiszen mint büszke Fideszes, bűnként tekintesz a saját ferdeségedre.

Szar lehet neked, sajnállak.

Gondolom amikor tükörbe nézel, leköpöd magad. Nem csodálom.

2023. ápr. 9. 12:29
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

Én bár nem vagyok vallásos,mivel a családommal ebédeltem,akik között voltak keresztények (és a keresztény ismerőseim csináltak húst is) nem ettem húst, mert egyrészt nekem mindegy volt,hogy eszünk e húst vagy sem,és fölöslegesen nem akartam megbántani őket.

Liberális vagyok,és az esetek többségében nem értek egyet a kormány döntéseivel,és úgy gondolom rendkívüli károkat okoztak az országnak,és teljesen alkalmatlanok.

Ez nem jelenti azt hogy a DK-t vagy egyéb impotens pártocskákat támogatnék.

Ha lessz értelmes alternatíva akkor arra szavazok,de ha nem,akkor dobok egy csontot a kutyáknak.

2023. ápr. 10. 10:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!