A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?
Tényleg megszabtad neki a pártállását. Ha ennyire szélsőséges vagy, akkor valóban nem kéne politikával foglalkoznod, mert a saját szavazótáborod ezzel csak lejáratod.
#44 Egyértelmű.
Az igaz hithű Fideszes hívő keresztyén.
És mivel Fideszes ezért csak és kizárólag igaz, hithű lehet.
Akit nem érdekel a vallás az nem Fideszes, tehát lipsi.
Remélem érthető a Fideszes gondolatmenet :D
45
Ti vergődtök, hogy aki hetero az fideszes. Akkor te ellenzékiként meleg vagy? Sorry, de inkább leszek fideszes :D Rajtam a nők állnak jól.
#46 Érdekes Fideszes kutya. Eddig tagadtad, hogy Fideszes kutya vagy, most meg leírod, hogy Fideszes kutya vagy.
A nőket emlegeted, miközben a merevedési problémák miatti frusztráltságod miatt a közelükbe sem jutsz.
A homoszexualitást is azért emlegeted, mert esténként tárgyakat engedsz az ánuszodba. Ami érthető, tekintve hogy a merevedési problémáid miatt csak a segged marad.
47
Hetero vagyok, tehát szerinted fideszes. Akkor te ellenzéki vagy és meleg. Te írtad.Ebből már nem jössz ki jól. Na várd a locsolóid. Szervusz.
#48 Nem tudok rád haragudni. Nyilván a merevedési gondjaid az életed minden területére kihatnak.
Soha nem lesz nőd, gyereked, családod. Ebből kifolyólag lehetsz akármekkora büszke Fideszes, még a saját pártod számára is csak egy haszontalan teher vagy. Az anális élményeidet is titkolnod kell, hiszen mint büszke Fideszes, bűnként tekintesz a saját ferdeségedre.
Szar lehet neked, sajnállak.
Gondolom amikor tükörbe nézel, leköpöd magad. Nem csodálom.
Én bár nem vagyok vallásos,mivel a családommal ebédeltem,akik között voltak keresztények (és a keresztény ismerőseim csináltak húst is) nem ettem húst, mert egyrészt nekem mindegy volt,hogy eszünk e húst vagy sem,és fölöslegesen nem akartam megbántani őket.
Liberális vagyok,és az esetek többségében nem értek egyet a kormány döntéseivel,és úgy gondolom rendkívüli károkat okoztak az országnak,és teljesen alkalmatlanok.
Ez nem jelenti azt hogy a DK-t vagy egyéb impotens pártocskákat támogatnék.
Ha lessz értelmes alternatíva akkor arra szavazok,de ha nem,akkor dobok egy csontot a kutyáknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!