Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg szoktak...

A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről, hogy egyesek már szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták. Gondolom ez Magyarországon főleg a 444-olvasó, Redditező közösségre lehet igaz. Ez tényleg létező jelenség?

2023. ápr. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért eszem húst nagy pénteken mert alapból is húst eszek péntekenként .
2023. ápr. 10. 14:04
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen. Mi például disznót vágtunk Nagypénteken.
2023. ápr. 10. 19:52
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi "lipsi" az nem eszik húst, csak mandulatejet meg szójavirslit, meg maximum darált szöcskét, ha nagyon rátör a fehérjehiány!!

Viccet félretéve amúgy, aki ateista, az miért ne enne húst nagypénteken, ha amúgy is bármelyik másik nap eszik? Ha én nem lennék vega "lipsi", akkor tökre nem érdekelne, hogy most épp a keresztények esznek-e húst vagy nem, engem ez nem érintene egyáltalán.

Also, aki liberális, de ellenben keresztény is, az meg valószínűleg nem eszik húst nagypénteken, aki meg ateista, de konzervatív, az meg pont lehet, hogy eszik. Szóval nincs nagy összefüggés a liberális lét és a nagypénteki húsevés között, inkább az ateizmus és a nagypénteki húsevés között lehet. Üdv, egy Redditező :D

2023. ápr. 21. 14:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!