Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin és Varga Judit...

Novák Katalin és Varga Judit kegyelmi botránya nélkül is ilyen népszerű lenne Magyar Péter és a Tisza párt?

Figyelt kérdés

ma 14:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%
Egy népszerű párt ami nem meri magát időközin megmérettetni?
ma 14:25
 2/15 anonim ***** válasza:
27%

1# sőt, szerintük (!!)a legnépszerűbb párt....

Ha amúgy is a szavazóik szerint nem a jelöltek számítanak, hanem hogy milyen párt színeiben indulnak, akkor tényleg jogos a kérdés, hogy a " legnépszerűbb" párt nem indít jelöltet?....

Ráadásul ezt támasztja alá, hogy a Tisza szavazók az EU választások alkalmával sem tudták/ mai napig fingjuk nincs arról, hogy szavazataikkal kik jutottak az EP be.. 🤔

Valami itt nem stimmel.

ma 14:42
 3/15 anonim ***** válasza:
29%
Természetesen. A fidesz akkor is ennyit költött volna.
ma 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
27%

A fidesz gondolom nem erre készült, hanem arra, hogy majd lehet ekézni az induló jelölteket és a pártot is.

Így maradt, hogy az alkalmatlanok legyávázzák a kihívót.

Ez elég harmatos.

ma 14:47
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
Akkor mást tettek volna gyurcsány helyett a kirakatba, de annak is ugyanakkora médiatámogatása lenne, tehát ugyanolyan népszerű lenne, mint magyar péter.
ma 14:49
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem lenne, kegyelmi ügy volt az utolsó csepp nálam, és megfogadtam soha többet nem adok bizalmat a fidesznek. Volt egy gyász hangulatom, de be kellett látnom túl sok hatalom torzítja az embereket. Szünetre kell őket küldeni.. és ha nincs ott gyurcsány én leszavazok az új erőre. Büdös a Tisza, de befogom majd az orrom. Remélem nem bánom meg.

Üdv,

egy ex-fideszre szavazó

ma 15:08
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

6# azt nem tudom mennyire vetted észre, hogy a Fideszben az ilyen pl mentelmi ügynek meg is lett a következménye!!!

Én nem vagyok biztos, hogy más partoknál ez lett volna...🤔

ma 15:13
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

#7 Balogh még mindig befolyásos pozícióban van. Nem volt nekem elegendő az hogy Novák és Varga lemondott.

Tisza pártból most rúgtak ki egy tagot és felnyomták a rendőrségen is mert nem tudott elszámolni 3 millió forinttal. Ez nekem elég szimpatikus lépés volt.

ma 15:34
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a kegyelmi ügy csak egy (jó) ürügy volt. Én már évek óta vártam hogy legyen egy új ellenzék.
ma 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:
31%

#1, #2: Ha azt hiszitek, hogy ez egyetlen Tisza-szavazót is érdekel, akkor nagyon el vagytok tévedve. Sokkal fontosabb 2026-ra készülni, mint erőforrást pazarolni egy olyan jelölésre, aminek semmilyen érdemi befolyása nincs.

"Ráadásul ezt támasztja alá, hogy a Tisza szavazók az EU választások alkalmával sem tudták/ mai napig fingjuk nincs arról, hogy szavazataikkal kik jutottak az EP be.. 🤔"

Ez hülyeség, én pl követem őket. Ellenben van olyan fideszes ismerősöm, aki Deutsch Tamáson kívül egyetlen fideszes EP-képviselőt se tudott mondani, amikor rákérdeztem. Ennél még én is többet tudtam :)

ma 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!