Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg szoktak...

A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről, hogy egyesek már szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták. Gondolom ez Magyarországon főleg a 444-olvasó, Redditező közösségre lehet igaz. Ez tényleg létező jelenség?

2023. ápr. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

"#böjt #liberalizmus #húsvét #ateista #Nagypéntek #Istentagadó"

Istentagadó? Aki pl zoaratoszter tanait követi az nem istentagadó mégis eszik húst. Ja értem van kb 50000 isten amit az emberiség kitalált az elmúlt ~5-6000 évben de te azt gondolod a tied az igazi? :D

Anubiszt tovább imádták mint amióta a kis keresztény szektád létezik :D

2023. ápr. 8. 13:53
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

"szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták"

Az ugye megvan, hogy az ateizmus lényege az, hogy nem követsz egy vallást sem? És ha nem követed a vallást akkor nyilván nem követed a szokásait sem, tehát nem róható fel neked negatívumként az, hogy nem követed a nem követett vallás szokásait.

Az hogy nektek Fideszeseknek ez hogy jön össze a liberalizmussal. Hát nem tudom, de gondolom az eső is a libsik miatt esik most.

2023. ápr. 8. 13:55
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap csirkét ebédeltem és sonkát vacsoráztam. Orbánt meg a turbókeresztényeket leszarom. Fincsi volt.
2023. ápr. 8. 14:07
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Ma csirkét ebédeltem, nem azért, hogy bárkit bosszantsak vagy akármi, egyszerűen megkívántam és mivel ateista vagyok, számomra nem releváns, hogy a kereszténység mit követel meg, ahogyan a keresztények számára is érdektelenek a buddhizmus szabályai és ideológiája.

Nem vagyok se jobboldali, se baloldali, még csak nem is Magyarországon élek, szóval teljesen érthetetlen, hogy miért szeretnél bármilyen következtetést levonni abból, hogy egyesek mit esznek. Ne tedd magad nevetségessé.

2023. ápr. 8. 14:17
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszek hùst mivel vegetàriànus vagyok. Akkor ha èn ìgy tartom a negyven napos böjtöt jobb keresztèny vagyok, mint a hùsevő jobboldaliak?
2023. ápr. 8. 15:05
 26/53 anonim ***** válasza:
13%
Én meg férfi vagyok, és csak nőkkel töcskölök. Mai felfogás szerint akkor nem vagyok se toleráns se demokrata.
2023. ápr. 8. 15:30
 27/53 anonim ***** válasza:
92%
#26 Ezt ki mondta neked? Èn csak jobboldaliaktòl hallom, hogy megmondjàk kivel szabad töcskölni ès kivel nem.
2023. ápr. 8. 17:15
 28/53 anonim ***** válasza:
90%
#26 én a töbesszámot ("nőkKEL") kérdőjelezném meg...
2023. ápr. 8. 17:19
 29/53 anonim ***** válasza:
90%
#28 Most miért? Két keze van, nem? :D
2023. ápr. 8. 17:31
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

27

Sok ellenzéki hozzászólást olvasok, és ott az a mainstream felfogás, hogy a hetero fehér férfi így meg úgy bűnös.

2023. ápr. 8. 17:39
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!