Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tartani fogjátok a február...

D-Mano kérdése:

Tartani fogjátok a február 12-i vásárlási bojkottot?

Figyelt kérdés

Horvátországban elszabadultak az élelmiszer árak. Ezért a nép sorozatos vásárlási bojkottokat szervezett. Mind az üzletekben mind a kormányzatnál árcsökkentési tendenciák indultak el a hatására. Tehát mondhatni sikeres volt a bojkott sorozatuk.

A horvátoknál, ha jól tudom, főleg a multikkal szemben volt a bojkott.

Magyarországon is sokan úgy érzik, hogy túlzottan elszabadultak, megemelkedtek az élelmiszer árak, így a magyarok is vásárlási bojkottot szerveznek. Egyik irányból csak február 12-re, mások meg egészen február 11-13-ig. A február 12 közös pont mindkettőben.

(Mondjuk, a magyar szervezésből hiányzik, hogy ezt a bojkottot főleg a piac-meghatározó multikkal szemben érdemes szervezni, tartani.)

tegnap 07:35
A kérdező szavazást indított:
12-én részt veszek a bojkottban, az élelmiszer árak elszabadultak, egy próbát megér ez a bojkott.
Én egészen 11-13-ig részt veszek a bojkottban, az élelmiszer árak elszabadultak, egy próbát megér ez a bojkott.
Nem veszek részt a bojkottban, mert minden rendben az élelmiszer árakkal, az átlag magyar simán ki tudja fizetni őket a fizetéséből
Nem veszek részt a bojkottban. Habár tényleg elszabadultak az árak, ez a bojkott úgy sem fog működni.
Nem veszek részt a bojkottban, mert bizonyos körülmények miatt nem engedhetem meg magamnak.
Nem veszek részt a bojkottban, mert nem érdekel/ lusta vagyok hozzá.
Lesz bojkott?? Akkor kell vásárolni menni, mert akkor kevesen lesznek a boltokban.
23 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Mivel külföldön élek, én minden egyes nap bojkottálom a magyar élelmiszerláncokat.
tegnap 07:37
 2/25 anonim ***** válasza:
85%
Rossz az időpont,a dupla nyugdíjat 12-én utalják,fizetések is... a mindent is megveszi ilyenkor a magyar ember.
tegnap 07:44
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Én minden nap azt tartok, még fizetés után is.
tegnap 07:53
 4/25 A kérdező kommentje:

2,

szerintem ez a legjobb időpont. Így derülhet ki, mennyire is proli a magyar. Hogy 1 napot se bír ki vásárlás nélkül. És most nem azokat értem ezalatt, akik tényleg napról napra élnek.

tegnap 08:10
 5/25 anonim ***** válasza:
37%

Biztos nem, köszi, kihagyom. Mégis mi értelme ?

Nem a boltok tehetnek róla hogy inkompetens gazdasági vezetői vannak az országnak.

tegnap 08:22
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

5, Az az értelme, hogy a horvátoknál bejött.

Náluk 2-4 hétvége után, elkezdtek csökkenni az árak a boltokban.

tegnap 08:24
 7/25 TiniTitán0213 ***** válasza:
53%
Nem foglalkozok vele.
tegnap 08:25
 8/25 anonim ***** válasza:
15%
#6 de mi jött be? Árstop lett? Annak mi értelme?
tegnap 08:27
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem árstop lett, hanem a multik elkezdtek árat csökkenteni, ez az értelme.
tegnap 08:32
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Visszakanyarodva a kérdésre engem nem érdekel, hogy mikor megyek/nem megyek vásárolni, illetve csak a legszükségesebb dolgokat veszem meg. Bár azt már megtanultam, hogy érdemes az esti órákban menni, akkor nincs tömeg.
tegnap 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!