Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A libsik tényleg szoktak...

A libsik tényleg szoktak szándékosan húst enni nagypénteken, hogy így is szembemenjenek Orbánnal?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről, hogy egyesek már szándékosan esznek húst nagypénteken, annyira ateisták. Gondolom ez Magyarországon főleg a 444-olvasó, Redditező közösségre lehet igaz. Ez tényleg létező jelenség?

2023. ápr. 8. 12:18
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

8-as

Sajnos ostoba vagy. Feketén így is majdnem mindenki dolgozik a keresztény ünnepeken is Orbanisztánban, mert csak úgy lehet megélni még szegényesen is ha qrva sokat dolgozol. Európa legtöbbet dolgozó országa vagyunk, mégis az egyik legszegényebb. Hála a remek munkaalapú társadalmat megteremtő kormányunknak.

2023. ápr. 8. 13:09
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Böjt amúgy is csak a katolikusoknál van. Orbán pedig református. Valamint nem csak nagypéntekre vonatkozik hanem húsvét előtti 40 napra.
2023. ápr. 8. 13:09
 13/53 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, hogy lehet véletlenül húst enni? Lesz*rom Orbánt az étrendem szempontjából, de nyilván eszek húst nagypénteken, hiszen nem vagyok vallásos. Igazából nem is ismerek túl sok embert, talán kettőt-hármat, aki tartaná a böjtöt.
2023. ápr. 8. 13:11
 14/53 anonim ***** válasza:
72%

4! Krisztus feltámadását ünnepeljük húsvétkor. Tehát az örök élet ünnepe. Ugye milyen jó hogy mind örökké fogunk élni? ☺️

A nyúl meg a tojásfestés stb ezek már pogány szokásokból jöttek, azt hiszem valami termékenység ünnepből. Én értelemszerűen nem dekorálom ki a házat nyulakkal, de kinek mi!

2023. ápr. 8. 13:11
 15/53 anonim ***** válasza:
0%

9

De engem az érdekel, hogy aki szemben áll a kereszténységgel, az örülne-e neki, hogy karácsonykor is melózhat és húsvétkor is? Azaz így nem érinti érzékenyen, hogy egy keresztény ünnep miatt megtörik a munkahete.

2023. ápr. 8. 13:19
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért edzem hasizomra, hogy ezzel tiltakozzak az Orbán-bendő ellen.
2023. ápr. 8. 13:38
 17/53 anonim ***** válasza:
100%
#8 A tipikus proli aki a kamu kereszténysége mögé bújva tulajdonképpen csak azt lesi, hogyan tölthetne minél kevesebb időt a munkahelyén... :D
2023. ápr. 8. 13:42
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nem mindenki akkora munkakerülő proli mint te. Amúgy meg normális helyeken ki lehet venni 1-2 nap szabadságot és akkor ugyanott van az ember. Mindenféle körítés nélkül tud csinálni egy-egy hosszú hétvégét.
2023. ápr. 8. 13:43
 19/53 anonim ***** válasza:
100%

Mert Orbán hívő egyáltalán? Ez nem csak egy újabb hazugság, hogy a hívőket maga mellé állítsa?

Egyébként most a libsik vonatkozik a kérdésed vagy az ateistákra? Ezt jó lenne tisztázni.

2023. ápr. 8. 13:48
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Minden libsi Budapest belvárosában lakik, a Nagykörúton kívülre csak nyaralni jár, ateista, meleg, szingli, vézna, szemüveges, és lenézi a fideszeseket.

A fenti felsorolásból egy tényleg igaz. :)

2023. ápr. 8. 13:51
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!