Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni a többség véleményét?
"Tény, hogy történt csalás, amit a bíróság is elismert."
Milyen csalás konkrétan?
"De sehol sem írnak olyat, hogy enélkül más lenne kormányon."
Én sok helyen olvastam ilyet.
"Másik hozzászóló vagyok, de aki fejében birka mentalitás létezik, az birka."
Ez nem válasz arra, amire válasznak szántad.
"Pont ez a birka mentalitás. Attól, hogy a többségnek mi a véleménye, még nem lesz igaz."
Elfogadni a valakinek a véleményét nem azt jelenti, hogy igaznak tartod.
"Amúgy meg a Fidesz eddigi 5 ciklusa alatt, csak 2-ben szavazott rá a többség."
A többség mind az öt ciklusban rájuk szavazott, legfeljebb az abszolút többség nem.
"De mondok egy példát, Soros. Eddigi Fidesz történetében hosszabb ideig csicskultatok be Sorosnak..."mintsem az alig néhány éve történt mosolyszünet. Szóval akkor Sorost imádni kell."
Miért írsz T/2-ben? Én soha nem csicskultam be Sorosnak, a 3 millió többi sem. Egyáltalán mit jelent az, hogy be van csicskulva?
"...mintsem az alig néhány éve történt mosolyszünet. Szóval akkor Sorost imádni kell."
Még ha így is lett volna, nem látom az összefüggést. A logikád szerint Putyint is imádni kell akkor, nem? Nektek is, hisz a Feri oly szerelmes pillantásokat vetett rá.
Mivel?
A kisnyugdíjas nem azért csapta meg, hanem a fogyatékosozás miatt.
13:24
Amit a Fidelitasosok jól összevágták Péter mondanivalóját?
Lehetséges.
Nem tudom már, hogy össze lett-e vágva, lehet csak magán a szóhasználaton sértődött be a nyugger.
Szerintem az a szomorú, hogy a Fidesznyik úgy állatja be mintha mindenki is a Fideszre szavazott volna, holott 54% szavazott rájuk, 46% pedig nem rájuk.
És a szavazók 30%-a el se ment szavazni.
Ráadásul a szavazati arányokon is látszik, hogy minél tanultabb valaki annál kevésbé szavazott a Fideszre. A Fidesz KONKRÉTAN a fogatlan, tanulatlan. réteggel, kisebbségekkel, vénekkel nyeri a választásokat.
De nekem ezzel semmi bajom nem lenne, abban az esetben, ha a választási arányok a szavazatok arányában jelennének meg. Értsd 54% Fideszes legyen a kormány tagja. MErt akkor lenne 45% ellenzék.
Ellenben a szavazatok felével 75-80%-ban csak és kizárólag Fideszesek ülnek ott, ami viszont rohadtul nincsen rendben.
Nincsen rendben, hogy az ország lakosainak 1/3-ados támogatásával 2/3-os egyeduralma legyen egy politikai pártnak.
"Szerintem az a szomorú, hogy a Fidesznyik úgy állatja be mintha mindenki is a Fideszre szavazott volna, holott 54% szavazott rájuk, 46% pedig nem rájuk."
Nem állítják be úgy, de tény hogy ez az 54% hatalmas támogatottságra vall. Az Unión belül nincs még egy olyan párt, aminek ekkora a támogatottsága.
"Ráadásul a szavazati arányokon is látszik, hogy minél tanultabb valaki annál kevésbé szavazott a Fideszre."
A büfédiplomásokat nem nevezném annyira tanultnak.
"A Fidesz KONKRÉTAN a fogatlan, tanulatlan, réteggel, kisebbségekkel, vénekkel nyeri a választásokat."
Vonjuk le ezt a réteget, és még akkor is Fidesz győzelem. Vének kb. ugyanolyan arányban szavaznak az Összefogásra.
"De nekem ezzel semmi bajom nem lenne, abban az esetben, ha a választási arányok a szavazatok arányában jelennének meg. Értsd 54% Fideszes legyen a kormány tagja. MErt akkor lenne 45% ellenzék."
És az mitől lenne jelentős változás? Ugyanúgy teljhatalmuk lenne. 50% felett minden meg tudnának szavazni. Az alkotmányon nem tudnának csak módosítani, mert ahhoz kell a kétharmad.
"Ellenben a szavazatok felével 75-80%-ban csak és kizárólag Fideszesek ülnek ott, ami viszont rohadtul nincsen rendben."
67-68%.
"Nincsen rendben, hogy az ország lakosainak 1/3-ados támogatásával 2/3-os egyeduralma legyen egy politikai pártnak."
Erről reklamálhatsz bárhol, a legtöbb választási rendszer ilyen.
Szerintem még kevésbé van rendben, hogy 5% alatti pártok ülnek bent: LMP, MSZP, PM, Jobbik.
Szerintem meg az a szomorú,amikor tahó bunkó prolik fidsznyikeznek a 21. században más embereket és azt képzelik , a másik tábor a fogatlan tahó bunkó, miközben az övékben feltehetőleg több van, a kommentjeik szinvonala alapján mindenképpe.
Aki fidsznyikhek nevez mást , az egy tahó bunkó buta proli. Mindenki magából indul ki.
Nem szoktad magad szégyellni, hogy birkázol, fidesznyikezel más embereket ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!