Most, hogy az ellenzékiek szerint diktatúra van, tudnak olyan magyarországi tüntetést mondani, amit a kormány szétlövetett a rendőrségével?
1-es, el kell szomorítsalak. Nem is lesz már olyan, amire vártok😂. Most egy kicsit drágább lesz sok minden, de a bérek követik majd apránként. Megáll az egész lassacskán. Tudom, hogy így nem lehet kormányt buktatni😂, de hát ez van.
Volt ennél rosszabb is a 90-es években, meg 2008 környékén.
"Ennek nem sok köze van ahhoz hogy mekkora demokrácia van; pl Milosevics szerb diktatúrájában is lehetett tüntetni."
Értem, tehát tüntetéseket erőszakkal, a rendőrség által szétveretni és szétlövetni nem diktatúra, de megvenni egy TV-t igen. Rendben.
@2, én viszont jó hírt közlök számodra: nem szomorítottál el :) Én személy szerint nem várok semmilyen balhét. Jön majd az anélkül is, ahogy mélyül a válság.
A többire meg csak annyit: nyugtával dicsérd a napot.
6-os, nem fog mélyülni a válság. A munkáltatók bért emelnek majd. Az aldi-ban 500 körül van a kezdő pénz 😂
Értsd meg, a vágyvezérelt gondolkodás tévútra visz. Nem biztos, hogy valójában úgy mennek a dolgok, ahigy pártközpontban a kommunikációs igazgató kinyilvánítja.
Nem tudom, dolgoztál-e már a 90-es években, szerintem nem😂. Én viszont igen, komoly infláció volt, 40%,körüli hitel kamat és..... évente kétszeri béremelés😂.
Ez lesz most is, a gazdaság nem állhat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!