Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni a többség véleményét?
Hagyd kérdező. Mindent ők akarnak megmondani. Mindent ők akarnak megszabni. Ők mondják meg azt is, kik és miért szavaznak a Fideszre/Mi hazánkra. Ők mondják meg azt is, hogy akik a jobboldalra szavaznak, azok egyértelműen agymosottak.
Ennyijük van. Mindenki magából indul ki. Amikor a Fidesz szavazókat ekézik, saját magukról állitanak ki szegénységi bizonyitványt, és saját tükörképük húzódik meg mögötte.
Hogy jönnek egyáltalán ahhoz, h bárkin számon kérjék, h kire szavaz ?
17 Minden erőmmel azon vagyok, hogy az itteni ellenzéki válaszolóknak valós tükröt tartsak a világról.
Úgy látom, az ő szellemi képességeikkel csak a végletekkel történő fogalmazást képesek megérteni. Bár a kép kitűnően ábrázolt egy átlag DK hívőt. És ha nem tudnád, kiskocsmák vannak pesten is. A NAGYvárosban.
Ne rontsd az igyekezetemet kérlek. Hátha valóban kikukucskál valamelyik az egybites ellenzéki buborékból.
Kérdező, ha végignézel az elmúlt 12 év ellenzéki miniszterelnük jelöltjein és a mondanivalójukon, az üzeneteiken, a kampányaikon ,látható, hogy Vona Gábort leszámitva, akinek volt egy saját, önerőből felépitett tábora és mondanivalója, az ÖSSZES többi jelölt semmi mást nem csinált és csinál, csak Orbánozik.
A politikábó rég kibukott figurák, pl. Mesterházy, Bokros , Lendvai is ebből állnak ki. Nézd meg, mennyire uszitóak, erőszakosak Mesterházy és Újhelyi posztjai. Sohasem a saját mondanivalójukat irják ki (nincs is nekik), hanem orbánoznak.
Márky ugyanezt csinálta. Jakab szintén.
Az külön vicc, hogy még a jobboldali szavazók vanak lebutázva, amikor pont Márky és Jakab célozta meg a melós, proli, bunkóságra és verbális agresszióra vevő szavazótábort.
MZP nem kultúráltan kampányolt, hanem mocskosfideszezéssel. Ahogy minden jelölt 2010 óta, kivéve Vona.
"Mir értesz au alatt hogy nem fogadja el?"
Sok helyen olvasom, hogy szerintük a Fidesz csalással nyert. Ha nem csal volna a Fidesz, akkor az ellenzék lenne kormányon.
"Én elfogadom, hogy három millió igénytelen birka van ebben az országban, mert a tényekkel fölösleges vitatkozni."
Nem gondolod, hogy erős lebirkáznod 3 millió embert csak azért mert nincsenek veled egy véleményen?
"Vagy ha az ellenzék nyert volna akkor te most MZP-nek nyalnál mert a többség rászavazott?"
Nem, elfogadnám a többség véleményét.
"Ritka csicska egy kutyalelkület ez, de nem vagyok rajta meglepōdve."
Annyira beleéled magad, hogy már tényként kezeled azt, amit az előző mondatban még feltételes módban írtál. :D
"Sok helyen olvasom, hogy szerintük a Fidesz csalással nyert. Ha nem csal volna a Fidesz, akkor az ellenzék lenne kormányon."
Pedig idén 20ezer önkéntes ellenzéki ellenőrizte szerte az országban a választások tisztaságát és nem találtak semmit.
Nézd meg Mérő László ATV-nek adott interjúját, ő egy korrekt, jófej ellenzéki szavazó és elmondja, hogy nem látott csalást. Meg hogy a fővárosi ellenzéki tábor és ő maga is ugyanúgy véleménybuborékban élnek, mint a másik tábor, akiket ezzel támadnak.
Talán mert a választási rendszer igazságtalan?
Ilyen áron miért nem vonják össze Budapestet 1 választókerületé, Szegedet, Miskolcot és a többi vidéken meg lenne ugyan ennyi mint most…simán lenne 4/5
Hozzám pl. a kampány alatt egy megafonos videó sem jutott el, azt se tudtam , micsoda. Ellenzéki hirdetések, videók, ellenzékre szavazó celebek, médiahősök viszont tucatjával.
Ti mindent igazságtalannak tartotok, amit a Fidesz csinál, úgyhogy sok újat nem mondtál.
Én ezzel tisztában vagyok, de sok ellenzéki ezt nem képes elfogadni. 2018-ban is csalást kiabáltak, amikor valami volt a szavazatnyilvántartó számítógéppel.
Sok választási rendszer ilyen, hogy a győztes felé billen a mérleg nyelve.
Nem a Fidesz óta ilyen a választási rendszerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!