Az ellenzékiek miért nem képesek elfogadni a többség véleményét?
Ők saját magukat érzik a többségnek. Amikor 12 éve az ország kétharmada a két jobboldali pártra szavaz, ők akkor is az egész országnak érzik magukat.
Más vélemény nem létezik, csak az övék. Nem tudatosul bennük a kettős mércéjük, agressziójuk, önkényes gondolkodásmódjuk.
Nem baj, hogy a baloldali pártok támogatottsága a DK-t leszámitva 1-2 %, ők akkor is többségnek érzik magukat.
Nem baj, hogy Karácsony Gergely a valaha volt talán legalkalmatlanabb főpolgármester, ők Tarlóst szidják. ..stb.
Semmiben nem ismerik el , ha tévednek. Tévedhetetlenek. Csak azt nem tudom, miért nem indulnak el a választásokon, olyan nagy pofájuk van mindenhol.
12:15
Gondolom ez a Fidelitasképző NKE, ugye?
-"Ön a Fideszre szavazott?"
-"Hát nem arra kellett?"
Ez a többség véleménye...
Az ellenzékiek mindenhol ugyanazokkal az általuk valósnak vélt érvekkel bizonygatják, h miért veszit mindig a baloldal : média agymosás, buták és vidékiek a jobboldali szavazók, az ellenzék el van nyomva.
Igy nem kell elismerniük a saját hibáikat, alkalmatlanságaikat, kettős mércéjüket, csőlátásukat, véleménybuborékukat. A saját házuk körül képtelenek sepregetni. Legjobb védekezés a támadás. Arrogánsak. Szerintük csak a baloldal él véleménybuborékban, bezzeg ők mindent jól látnak .))
Már gyerekkoromban is a legbutább gyerekek voltak a hangadók az osztályban. Azt képzelték magukról, ők az okosabbak, menőbbek, ők többek, különbek a csendes többségtől.
Én még sajnos nem találkoztam értelmes ellenzékivel, akinek lett volna érve, indoka, elképzelése arról, hogy miért az ellenzékre szavaz.
99%-ban kiskocsma pultját támogató egyfogú emberek az ellenzékiek, akik annyit tudnak a világról, hogy O1G. (Persze a legtöbbje nem tudja ez mit jelent, de mindig ugrik még egy feles, valahányszor ezt valaki felböfögi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!